GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην επιτροπή αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οι ομολογιούχοι

Την Τρίτη 01 Απριλίου 2014 οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου κ. Μαρινόπουλος...



Την Τρίτη 01 Απριλίου 2014 οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου κ. Μαρινόπουλος Ι. και
Γρηγοριάδης Γρ. κατήγγειλαν στην επιτροπή αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες τις αδικίες και τις διακρίσεις που έχουν γίνει σε βάρος των αποταμιευτών σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Αρωγοί στην προσπάθειά μας ηταν οι ευρωβουλευτές κ.κ. Σαλαβράκος (ΛΑΟΣ) και Αγγουράκης (ΚΚΕ). Η Επιτροπή αποφάσισε να κρατήσει την υπόθεσή μας ανοικτή για την επόμενη συνεδρίαση και να ζητήσει πληροφορίες και διευκρινήσεις από την ελληνική κυβέρνηση.

Ο ευρωβουλευτής κος Χατζημαρκακης [Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες] μας βοήθησε να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημά μας με δύο ακόμα συναντήσεις.

Παρουσιάσαμε στην εκπρόσωπο του Αντιπροέδρου της Κομισιόν κου Ολι Ρεν την κα Καρολινα Λειμπ το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που προκάλεσε το PSI Στην συνάντηση συμμετείχε και εκπρόσωπος της Κομισιόν κος Μπουκχαρτ Σμιτ.

Ακολούθησε συνάντηση με τον κο Ασλευ Ντόρρινγκτον κοινοβουλευτικό βοηθό της Σαρον Μποουλς..( υπεύθυνης της επιτροπής του κοινοβουλίου για τα οικονομικά και νομισματικά θέματα).

Επίσης συναντηθήκαμε με τον Ισπανό Juan Manuel Viver εκπρόσωπο του Πανευρωπαϊκού συλλόγου επενδυτών Eurofinuse με κύριο θέμα την ανταλλαγή νομικών αποφάσεων από χώρες της ΕΕ σχετικά με την παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία των επενδυτών (Mifid)

Τέλος με πρωτοβουλία του κ Χατζημαρκάκη ορίστηκε συνέντευξη στην διεθνή εφημερίδα New Europe.

1 σχόλιο

  1. Στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την βουλή την Κυριακή 30-3-2014 , περάστηκε η απαίτηση της τρόικας για αναλογιστικό έλεγχο όλων των συνταξιοδοτικών ταμείων από το 2000 έως σήμερα .
    Αυτό σημαίνει ότι από το 2015 θα ισχύσει η Εθνική σύνταξη των 360 ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση