GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γι’ αυτό έχει κερδίσει το σεβασμό ο Ολυμπιακός»

Ο Φώτης Κατσικάρης ανέλυσε για λογαριασμό ισπανικής ιστοσελίδας τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι του εν όψει των αγώνων με τη Ρεάλ Μαδρ...


Ο Φώτης Κατσικάρης ανέλυσε για λογαριασμό ισπανικής ιστοσελίδας τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι του εν όψει των αγώνων με τη Ρεάλ Μαδρίτης και εξήρε το χαρακτήρα της ομάδας.
Οι Ισπανοί απευθύνθηκαν στον Φώτη Κατσικάρη για να τους διαφωτίσει σχετικά με τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι του πριν τους αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα play offs. Ο Νικαιώτης τεχνικός μίλησε για τις αρετές, τεχνικές και μη των «ερυθρόλευκων», ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη.
«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, που ελέγχει τα ριμπάουντ και είναι πολύ καλή τακτικά. Προσαρμόζει το πλάνο του στα χαρακτηριστικά κάθε αντιπάλου. Μπορεί να σκοράρει και στα πρώτα δευτερόλεπτα μιας επίθεσης, με πικ εν ρολ ή από το λόου ποστ. Απέναντι σε οργανωμένη άμυνα βασίζεται στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και τις καλές αποστάσεις. Πρόκειται για τους πρωταθλητές και έχουν κατακτήσει τίτλους με το χαρακτήρα τους. Είναι μια ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ και γι’ αυτό έχει κερδίσει το σεβασμό τον αντιπάλων», τόνισε.
«Είναι από τις καλύτερες ομάδες στο να βγάζει ελεύθερα σουτ, γιατί έχουν ένα όπλο που λέγεται Σπανούλης. Μαζί με τον Ροντρίγκεθ είναι οι κορυφαίοι στην Ευρώπη στο να βλέπουν γήπεδο και να διαβάζουν το παιχνίδι. Με την μπάλα στα χέρια μπορεί να σκοράρει μετά από πικ εν ρολ, στο ένας με έναν ή με μακρινό σουτ. Μπορεί αν βάλει στο παιχνίδι και τους συμπαίκτες του βρίσκοντας την καλύτερη επιλογή για την ομάδα του. Είναι ο φυσικός ηγέτης του Ολυμπιακού και ο MVP της Ευρωλίγκας τα δύο τελευταία χρόνια», πρόσθεσε.
Πέρα από τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ξεχώρισε επίσης τους Μάντζαρη, Σλούκα, Λοτζέσκι, Ντάνστον και Παπαπέτρου για την παρουσία τους στο Top 16.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση