GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαρρήκτες εισβάλλουν στα χωριά της Ρόδου ακόμη και μέρα-μεσημέρι

Αποθρασύνθηκαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που δρουν στα χωριά της Ρόδου, καθώς άρχισαν να εισβάλλουν στα σπίτια ακόμη και μέρα-μεσημέρι. Μάλ...

Αποθρασύνθηκαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που δρουν στα χωριά της Ρόδου, καθώς άρχισαν να εισβάλλουν στα σπίτια ακόμη και μέρα-μεσημέρι. Μάλιστα, στην κοινότητα της Κρητηνίας «χτύπησαν» δυο φορές, την ώρα που οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν.

Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν από τα παράθυρα που είχαν ξεχαστεί ανασφάλιστα σε δυο σπίτια του χωριού και αναστάτωσαν όλα τα δωμάτια αναζητώντας τη λεία τους. Τελικά, και από τα δυο σπίτια άρπαξαν μικρά χρηματικά ποσά και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθούν οι γείτονες.

Αντίθετα, εξιχνιάστηκαν μια διάρρηξη και μια απόπειρα που είχαν γίνει τις τελευταίες ημέρες σε σπίτια στις κοινότητες Μάκρη και Μάναρη της Αρκαδίας. Μετά από έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Τρίπολης, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 44χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση