GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάπας Φραγκίσκος: Ελπίδα, όχι νοσταλγία…

Ήταν το δεύτερο Πάσχα του ως επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας, και ο Πάπας Φραγκίσκος φρόντισε και πάλι με τα λόγια του να “τ...



Ήταν το δεύτερο Πάσχα του ως επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας, και ο Πάπας Φραγκίσκος φρόντισε και πάλι με τα λόγια του να “ταξιδέψει” πιο μακριά το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου.
Ο “Πάπας της συνείδησης”, πρόσωπο της περσινής χρονιάς και θρησκευτικός ηγέτης πολύ πέρα και μακριά από τους περιορισμούς της τυπολογίας, αναφέρθηκε στο πραγματικό μήνυμα της Ανάστασης.
Ένα μήνυμα ανακούφισης, ασφάλειας και ελπίδας, η βίωση του οποίου ξεκινάει από την καρδιά, για να συνεχίσει στο μυαλό.
Ο Ποντίφικας ήταν ξεκάθαρος: “Δεν πρόκειται για νοσταλγία”. Και εννοούσε ότι δεν πρέπει να σταματάμε τη διαδρομή της μνήμης στην ανάμνηση της θυσίας του Χριστού για εμάς.
Αλλά να βιώσουμε την ομορφότερη στιγμή της Ιστορίας του ανθρώπου, ως ένα διαρκές και ανατροφοδοτούμενο εφαλτήριο για να ξεκινήσουμε ένα νέο ταξίδι προς ένα καλύτερο μέλλον.
Με την ελπίδα ζώσα πραγματικότητα, και όχι απλή προσδοκία…
Χριστός Ανέστη!
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση