GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη μήνυση κατά του Μ. Σφακιανάκη

Ενα απίστευτο περιστατικό περιέγραψε μέσα στην Βουλή ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, τονίζον...


Ενα απίστευτο περιστατικό περιέγραψε μέσα στην Βουλή ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, τονίζοντας ότι πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία για τις σελίδες παιδικής πορνογραφίας στην Ελλάδα.
Μιλώντας στην επιτροπή Δημόσιας Τάξης της Βουλής, ο κ. Σφακιανάκης ανέφερε ότι πρέπει να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στο προωθούμενο νομοσχέδιο για να περιληφθεί διάταξη η οποία θα προβλέπει «ακαριαίο» κλείσιμο κάθε ιστοσελίδας που θα περιλαμβάνει υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Σημείωσε ότι πρέπει να ακολουθήσει η χώρα το ιταλικό πρότυπο και να υπάρχει ειδικός μηχανισμός και όργανο το οποίο θα μπορεί να κόψει ακαριαία μια τέτοια σελίδα από όποια χώρα και αν προέρχεται.
Στο σημείο αυτό, δε, ανέφερε μια περίεργη υπόθεση κατά την οποία ένας πολίτης -εθισμένος σε υλικό παιδικής πορνογραφίας- του έκανε μήνυση. «Μου έκανε μήνυση γιατί δεν κόβω την παιδική πορνογραφία στη χώρα και αυτός που είναι εθισμένος, στη συνέχεια μπαίνει μέσα και εγώ τον συλλαμβάνω» είπε με νόημα.
Πηγή: www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση