GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον συνέλαβαν γιατί «σήκωσε» ένα φορτηγό αμμοχάλικο από τον Αλφειό

Για υποβάθμιση περιβάλλοντος κατηγορείται ένας 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη για παράνομη εξόρυξη αδρανών υλικών, από παραποτάμια περ...


Για υποβάθμιση περιβάλλοντος κατηγορείται ένας 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη για παράνομη εξόρυξη αδρανών υλικών, από παραποτάμια περιοχή του Αλφειού.
Μάλιστα για την ίδια υπόθεση αναζητούνται δύο ακόμη άτομα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον
Ο 30χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς, σε παραποτάμια περιοχή του φράγματος Αλφειού, στην περιοχή Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας, να οδηγεί ένα φορτηγό δημοσίας χρήσης φορτωμένο με αμμοχάλικο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αμμοχάλικο που μετέφερε ο 30χρονος είχε εξορυχθεί από παραποτάμια περιοχή του Αλφειού.
Σε μικρή απόσταση εντοπίστηκε, δε, και δεύτερο φορτηγό αυτοκίνητο το όποιο οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν, αλλά ο οδηγός του το εγκατέλειψε και κατάφερε να διαφύγει.
Το σημείο όπου είχε γίνει η εξόρυξη των αδρανών υλικών εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 1 χιλιομέτρου από εκεί που έγινε η σύλληψη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, βρέθηκαν και άλλα τρία μηχανήματα έργων, οι χειριστές των οποίων αναζητούνται.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση