GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο Μουρίνιο φταίει…»

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε (1-0) η Σουόνσι από την Τσέλσι εμφανίστηκε ο Γκάρι Μονκ, μιλώντας στους εκπροσώπο...


Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε (1-0) η Σουόνσι από την Τσέλσι εμφανίστηκε ο Γκάρι Μονκ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Ουαλών χαρακτήρισε καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα την αποβολή του Τσίκο Φλόρες (στο 16ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και υπέδειξε ως υπεύθυνο τον Ζοσέ Μουρίνιο, αφού ο Πορτογάλος προπονητής επηρέασε τις αποφάσεις των διαιτητών.
«Μπορεί με το γράμμα του νόμου να ήταν αποβολή, αλλά δεν το έκανε αυθόρμητα. Ο πάγκος και ο προπονητής τους περικύκλωσαν τον τέταρτο διαιτητή και οι παίκτες τον διαιτητή. Εμένα τουλάχιστον μου μοιάζει παράξενο όλο αυτό», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Μονκ.
Από την πλευρά του, ο Τζον Τέρι επιβεβαίωσε ότι μετέφερε την άποψή του στον διαιτητή του αγώνα, εξηγώντας ότι ήταν σίγουρος για την γνώμη του: «Ναι, το είπα. Ήταν δεύτερη κίτρινη για μένα. Ήταν δύσκολη απόφαση για τον διαιτητή, αλλά πιστεύω πήρε την σωστή».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση