GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ με τον (υποψήφιο ευρωβουλευτή εκ μέρους του ΔΗΚΚΙ) Ηλία Νικολόπουλο και τις δηλώσεις του...

Νέο θέμα (...) δημιουργήθηκε σήμερα με αφορμή το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.  Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε σήμερα όπ...

Νέο θέμα (...) δημιουργήθηκε σήμερα με αφορμή το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε σήμερα όπως ανακοίνωσε το απόγευμα, αποφάσισε ότι η πλήρωση του ευρωψηφοδελτίου θα περιλαμβάνει τον Ηλία Νικολόπουλο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και την Άλκηστη Τσουλάκου, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στη Nokia Solution Networks.

Νωρίτερα, το μεσημέρι στη 1.30, το Γραφείο Τύπου του "ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά" είχε δώσει στη δημοσιότητα δήλωση του Ηλία Νικολόπουλου που είναι και μέλος της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΚΚΙ.
Σε αυτήν αναφέρει:
Με δεδομένη την αποπροσανατολιστική τροπή που δημιουργήθηκε με τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του συναδέλφου Δ. Χριστόπουλου:
1) Επειδή θεωρώ και ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την σωστή θέση όσον αφορά τα «μειονοτικά θέματα» και συγκεκριμένα την αναγνώριση αποκλειστικά και μόνον της ύπαρξης Μουσουλμανικής Μειονότητας σύμφωνα με την συνθήκη της Λωζάννης , η οποία συνθήκη de facto έχει παραβιασθεί μόνον από την Τουρκία και εις βάρος της ελληνικής πλευράς και
2) Δεδομένου ότι κύριος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο ,εκτός από την υποστήριξη των παραπάνω αυτονόητων είναι αφ’ ενός η συνεργασία των δοκιμαζόμενων χωρών του Νότου αλλά και όλων των άλλων ευρωπαίων εργαζομένων για την κατάργηση της πολιτικής της λιτότητας και αφ’ ετέρου ειδικότερα για την Ελλάδα η σύγκλιση ευρωπαϊκής διάσκεψης για το δημόσιο χρέος με ταυτόχρονη ακύρωση των Μνημονίων και καταγγελία των αντισυνταγματικών όρων που περιλαμβάνονται στις δανειακές συμβάσεις.
3) Επειδή ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ ανήκω στον χώρο της Πατριωτικής Αντιιμπεριαλιστικής Αριστεράς:
Αποσύρω την υποψηφιότητά μου, στην περίπτωση που δεν επικρατήσουν ενιαία ιδεολογικά κριτήρια

Και πριν από λίγα λεπτά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά έδωσε στη δημοσιότητα νέα δήλωση ως υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του Ηλία Νικολόπουλου. Σε αυτήν αναφέρει:
Τα γνωστά κέντρα «αξιοποίησαν» μια εσωτερική επιστολή, που απευθυνόταν στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να δημιουργήσουν πρόβλημα. Πάλι η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό. Όλες και όλους μας εκφράζει η ευρωδιακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ και πάνω σε αυτό το πλαίσιο, όλοι οι υποψήφιοι ενωμένοι δίνουμε τη μάχη για να σταματήσει η καταστροφή στην Ελλάδα και να γίνουν βαθιές αλλαγές στην Ευρώπη.

1 σχόλιο

  1. Αυτά σας κρύβουν για να ψηφίσετε ξανά τους υποψηφίους ( επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους ) της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ- Ελιάς, του Ποταμιού, της Δημάρ και του Λάος στις τριπλές κάλπες και μετά θα έρθει ακόμα μεγαλύτερο αγγούρι. Διαβάστε τα :

    Με τίτλο: "Κρυφά μέτρα 6 δισ. έως το 2018" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι "το μεσοπρόθεσμο φέρνει λιτότητα διαρκείας". Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα κάνει λόγο για "νέο «κούρεμα» σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές για να επιτευχθούν οι στόχοι που θέτει η τρόικα". Παράλληλα προβλέπονται "επιπλέον φόροι ύψους 2,6 δισ. ευρώ σε καύσιμα, ποτά, τσιγάρα και κατάργηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ", αλλά και "μαχαίρι στις δαπάνες για την υγεία, την παιδεία, την άμυνα και την τοπική αυτοδιοίκηση"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση