GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακινούσαν ηρωίνη με εντολές από τη φυλακή

Οι πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος εξετάζονταν προσεκτικά εδώ και αρκετές ημέρες από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών...


Οι πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος εξετάζονταν προσεκτικά εδώ και αρκετές ημέρες από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, που κατάφεραν με ταυτόχρονες επιχειρήσεις στα Ιωάννινα και τη Βασιλική να συλλάβουν τους τέσσερις Έλληνες συνεργούς του κρατούμενου.
Πρόκειται για δύο 24χρονους άνδρες και δύο γυναίκες ηλικίας 32 και 34 χρόνων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.
Η 34χρονη γυναίκα φέρεται να μετέφερε τις εντολές του «εγκεφάλου» στους υπόλοιπους. Στο σπίτι όπου κατοικούσαν οι δύο 24χρονοι και η 32χρονη, βρέθηκαν 15 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 314,8 γραμμαρίων κρυμμένες προσεκτικά μέσα σε έναν σωλήνα στον προαύλιο χώρο και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.
Για τα πέντε κινητά που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις συναλλαγές τους, έχει ζητηθεί άρση απορρήτου ώστε να εντοπιστούν οι προμηθευτές των ναρκωτικών και η «πελατεία» τους.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση