GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκία: Διαβεβαίωση Αρίντς για τα μειονοτικά ιδρύματα

H κατάρτιση ενός νέου εκλογικού κανονισμού αποτελεί άμεση προτεραιότητα της τουρκικής κυβέρνησης, διαβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος κα...



H κατάρτιση ενός νέου εκλογικού κανονισμού αποτελεί άμεση προτεραιότητα της τουρκικής κυβέρνησης, διαβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος και υπουργός Προεδρίας, Μπουλέντ Αρίντς.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Παντελή Βίνγκα, ο κ. Αρίντς μετέφερε τη διαβεβαίωσε αυτή και του ζήτησε να παραμείνει στη θέση του, ως εκπρόσωπος των μη μουσουλμανικών Βακουφίων, στο ΔΣ της Γενικής Διεύθυνσης Βακουφίων της Τουρκίας.

Ο κ. Βίνγκας είχε παραιτηθεί από τη θέση αυτή, στην οποία εκλέγεται από τα μειονοτικά ιδρύματα, διαμαρτυρόμενος για την καθυστέρηση της τουρκική κυβέρνησης να εκδώσει τους απαραίτητους κανονισμούς για την εκλογή των διοικήσεων των μειονοτικών ιδρυμάτων.

Ο ίδιος δήλωσε ότι θα ανταποκριθεί στην έκκληση και θα παραμείνει στη θέση του εκπροσώπου των Μειονοτήτων στο Βακουφικό Συμβούλιο έως το τέλους του έτους, που ολοκληρώνεται η θητεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση