GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αύριο κόντρα στη Μάλαγα τα πράγματα είναι απλά»

Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει στο μυαλό του Φραγκίσκου Αλβέρτη για το επικείμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ (Πέμπτη 03/...

Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει στο μυαλό του Φραγκίσκου Αλβέρτη για το επικείμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ (Πέμπτη 03/04, 21:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Ε’ ομίλου του Top 16 της Euroleague και αυτό είναι η νίκη. Ο τεχνικός των «πράσινων» χαρακτήρισε την αναμέτρηση ως την πιο σημαντική μέχρι τώρα για την ομάδα του ενώ κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει με την παρουσία την προσπάθεια των παικτών του «τριφυλλιού».
«Εύκολο δεν είναι κανένα παιχνίδι. Και αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι. Αύριο κόντρα στη Μάλαγα τα πράγματα είναι απλά. Θέλουμε τη νίκη. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο για να περάσουμε στους «8» της Euroleague. Δεν σκεφτόμαστε ούτε την Ρεάλ, ούτε την ΤΣΣΚΑ. Μόνο την Μάλαγα. Να κερδίσουμε αύριο και από εκεί και πέρα βλέπουμε τι γίνεται», είπε αρχικά ο «Φράγκι» και πρόσθεσε:
«Είμαι σίγουρος ότι και αυτήν την φορά ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό μας και θα μας βοηθήσει αλλά κι εμείς θα πρέπει να είμαστε ο… εαυτός μας. Πρέπει να κάνουμε καλά πάνω στο γήπεδο αυτά που ξέρουμε».
Όσο για τη Μάλαγα; «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πλήρες ρόστερ. Είναι ομάδα ρυθμού, που μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Πρέπει και στα 40 λεπτά του αγώνα να είμαστε σοβαροί όσο δεν πάει».
Αναφερόμενος στη εικόνα του «τριφυλλιού» στην επίθεση στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό για την Α1, σχολίασε: «Κόντρα στον Κολοσσό ξέραμε ότι είχαμε την δυνατότητα για ένα καλό παιχνίδι επιθετικά. Στο δεύτερο μέρος το συνδυάσαμε και με την άμυνά μας και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σιγά-σιγά βρίσκουμε και την επιθετική μας ταυτότητα»
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση