GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το πάθος και ο τσαμπουκάς δεν δουλεύονται στην προπόνηση»

Στην κακή νοοτροπία των παικτών του στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ Κρουσώνα (2-1). Ο προπονητής της ...


Στην κακή νοοτροπία των παικτών του στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ Κρουσώνα (2-1).
Ο προπονητής της «Ένωσης» παραδέχθηκε τη νέα άσχημη εμφάνιση της ομάδας, ωστόσο την απέδωσε στη λάθος αντιμετώπιση των αγώνων από πλευράς των ποδοσφαιριστών του.
«Ήμασταν τραγικοί στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε τραγικά λάθη και παρουσιαστήκαμε χωρίς πάθος και στο ποδόσφαιρο δεν μετράνε τα λόγια, αλλά οι πράξεις», είπε αρχικά.
Αφού τόνισε λοιπόν ότι «πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό» και ότι «όλες οι αντίπαλες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο», κατέληξε χαρακτηριστικά:
«Κάποια πράγματα, όπως είναι το πάθος, τα νευρά και ο τσαμπουκάς, δεν δουλεύονται στην προπόνηση και οι παίκτες μου δεν είχαν τίποτα από αυτά.
Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και καταφέραμε και πήραμε την νίκη. Ο ΠΑΟ Κρουσώνα προσπάθησε και του αξίζουν συγχαρητήρια».
Πηγή: Sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Τι νομίζετε, κύριοι της ΝΔ, της Ελιάς και του δεκανικιού σας Ποταμιού ( αφού η Δημάρ διαλύθηκε ) ; Ότι με τα χρήματα των 500 έως 800 ευρώ θα εξαγοράσετε το κόσμο ; Με 3 ευρώ την ημέρα ανά οικογένεια πιστεύετε ότι θα κατεβάσουν ξανά τα σώβρακα για να συνεχίσετε όσα κάνετε στο 90% των Ελλήνων εδώ και 4 χρόνια με περικοπές, φόρους και χαράτσια;

    Καμία ψήφος σε υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες, δεκανίκια της φορομπηχτικής κυβέρνησης των διαπλεκομένων. Μη ψηφίσετε Νδ, Ελιά, Ποτάμι, Δημάρ, Λάος. Κάθε ψήφος θα μετατραπεί , μετά τις εκλογές, σε νέες περικοπές, απολύσεις, ανεργία, νέους φόρους, χαράτσια σε ακίνητα και αγροτεμάχια, αυτοκίνητα, στη ΔΕΗ, παντού. Όσα σας δίνουν θα σας τα πάρουν πολλαπλάσια, όπως κάνουν εδώ και 4 χρόνια λεηλασίας. Μας θεωρούν δεδομένους. Μας θεωρούν "ηλίθιους ραγιάδες" των πολιτικών τζακιών. Σηκώστε, Έλληνες, το κεφάλι. Όλοι στις κάλπες να τους μαυρίσουμε. Έχουμε 1 μήνα μπροστά μας να σαρώσουμε τη πολιτική σαπίλα που χρεοκόπησε το 90% των Ελλήνων. Και στις 3 κάλπες μαύρισμα. Οι υποψήφιοι τους να μην βρίσκονται στο β' γύρο. Ψηφίστε υποψηφιότητες τέτοιες που θα πετάξουν από το β΄γύρο τους υποψηφίους της ΝΔ και του Πασοκ, φανερούς ή ψευτοανεξάρτητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση