GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανδρέας Παχατουρίδης: "Είμαι καψούρης με το Περιστέρι"

Η κυριακάτικη εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", φιλοξενεί συνέντευξη του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, στην οποία εκ...



Η κυριακάτικη εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", φιλοξενεί συνέντευξη του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, στην οποία εκδηλώνει -για μια ακόμη φορά- την απόλυτη αγάπη για την πόλη του...
 Στην εισαγωγή του, ο Δημοσιογράφος Σπύρος Γκουτζάνης τονίζει ότι: "Ύστερα από τρεις επιτυχημένες -κατά γενική ομολογία- θητείες στον Δήμο Περιστερίου και μια τέταρτη να προδιαγράφεται, καθώς είναι το φαβορί στις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Ανδρέας Παχατουρίδης διεκδικεί τον τίτλο του "άρχοντα της Δυτικής Όχθης", αποκαλύπτοντας πως όλες οι μετρήσεις και τα προγνωστικά τον φέρνουν να κερδίζει από την πρώτη Κυριακή στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Στην συνέντευξή του, ο Δήμαρχος αναφέρεται στα μεγάλα έργα υποδομής που έγιναν στο Περιστέρι και το μεταμόρφωσαν σε μια σύγχρονη πόλη, που στα χρόνια της κρίσης παρουσιάζει τους ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης.

Όσον αφορά τα κόμματα και χρίσματα, ο κ. Παχατουρίδης σημειώνει: "Πριν από 12 χρόνια διώξαμε τα κόμματα και ενώσαμε τους πολίτες. Το βράδυ των εκλογών του Μαΐου κανένα κόμμα δεν δικαιούται να πανηγυρίζει. Θα είναι νίκη της πόλης, της κοινωνίας και της δημοκρατίας".

Σε ερώτηση του Δημοσιογράφου για το γεγονός ότι εμφανίστηκε σε πολιτικές εκδηλώσεις της "Ελιάς" και λίγο παλιότερα του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά: "Ο πατέρας μου ήταν πρόσφυγας, ξεριζωμένος που λέμε, ενώ η μητέρα μου είναι από ένα χωριό έξω από το Αίγιο. Το μόνο που κληρονόμησα ήταν 58 ρίζες ελιές σύρριζα στο ποτάμι".

Ιδιαίτερο βάρος έδωσε στην συνέντευξή του, στις πρωτοπόρες κοινωνικές δομές του Δήμου Περιστερίου (Καθήκον κατ' οίκον, Σε έχω έννοια, Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.α.", υπογραμμίζοντας ότι: "Βάλαμε ένα στοίχημα: ούτε ένας Περιστεριώτης που να του λείπει ένα πιάτο φαγητό από το τραπέζι. Το έχουμε πετύχει".

1 σχόλιο

  1. Ξέρετε κάτι?
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΧΑΤΟΥΡΣΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση