GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απανωτά κρούσματα διαρρήξεων στη Ρόδο

Στο έλεος των διαρρηκτών βρίσκονται τα σπίτια στην πόλη και τα χωριά της Ρόδου, στα οποία οι κακοποιοί εισβάλλουν ακόμη και όταν οι ...


Στο έλεος των διαρρηκτών βρίσκονται τα σπίτια στην πόλη και τα χωριά της Ρόδου, στα οποία οι κακοποιοί εισβάλλουν ακόμη και όταν οι ιδιοκτήτες κοιμούνται ανυποψίαστοι! Για καλή τους τύχη, κανείς δεν έχει ξυπνήσει όσο οι διαρρήκτες βρίσκονται μέσα καθώς είναι απρόβλεπτο πώς θα αντιδράσουν.
Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής διευκόλυνε τους δράστες, καλύπτοντας όποιον θόρυβο έκαναν. Έτσι, έκαναν ανενόχλητοι επιδρομή σε ένα χωριό στη δυτική πλευρά του νησιού, όπου διέρρηξαν το ένα μετά το άλλο τέσσερα σπίτια χωρίς οι ιδιοκτήτες τους να τους αντιληφθούν!
Οι κακοποιοί άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας, ακόμη και από τα υπνοδωμάτια όπου κοιμόντουσαν οι ένοικοι των σπιτιών! Άλλες 12 διαρρήξεις έχουν καταγραφεί μέσα στο τελευταίο 24ωρο σε σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν στις εκκλησίες του νησιού!
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση