GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απέκλεισαν την Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη οι παραγωγοί λαϊκών αγορών

Την Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη έχουν αποκλείσει οι παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών, οι οποίοι συνεχίζουν και σήμερα τις κινητ...

Την Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη έχουν αποκλείσει οι παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών, οι οποίοι συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του ΥΠΑΝ, που αφορά στον κλάδο τους.
Αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να μοιράσουν δωρεάν προϊόντα σε καταναλωτές, σε συγκεκριμένες περιοχές, προκειμένου, όπως υποστηρίζουν σε σχετική ανακοίνωση, «να γίνει αντιληπτό από όλους πως οι αγρότες πωλητές των λαϊκών αγορών δεν εγκαταλείπουν το συνάνθρωπο, αλλά τον στηρίζουν».
Εντός της ημέρας εκπρόσωποι του κλάδου θα συγκεντρωθούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου και θα καταθέσουν τις θέσεις του και στον Περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα.
Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια

  1. Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο λαός δεν θα ‘χει τίποτα πια να φάει, θα φάει τους πλούσιους.Δεν είναι ικανός κανείς για υψηλές σκέψεις, όταν πρέπει να σκέπτεται πώς θα βγάλει το ψωμί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση