GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνοαμερικανίδα η νέα Υπουργός Υγείας στις ΗΠΑ

Μία Ελληνοαμερικανίδα ως υπουργό Υγείας διόρισε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Ο λόγος για τη 48χρονη Σύλβια Μάθιους Μπέρ...



Μία Ελληνοαμερικανίδα ως υπουργό Υγείας διόρισε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Ο λόγος για τη 48χρονη Σύλβια Μάθιους Μπέργουελ, η οποία προηγουμένως ήταν διευθύντρια του Γραφείου Προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου και τώρα αντικαθιστά την Καθλίν Σεμπέλιους, που υπέβαλε την παραίτησή της, έπειτα από πολύμηνες επιθέσεις που δεχόταν από τους Ρεπουμπλικανούς, μετά τα προβλήματα της ιστοσελίδας HealthCare.gov, μέσω της οποίας διεκπεραιώνεται το σύστημα ιατρικής ασφάλισης.

«Είναι μια δοκιμασμένη διαχειρίστρια, που απέδειξε ότι είναι ικανή να δημιουργεί μεγάλες ομάδες, να φτιάχνει ισχυρές σχέσεις και να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα φτάνοντας στα υψηλότερα επίπεδα», δήλωσε ο πρόεδρος Ομπάμα.
Η Σύλβια Μάθιους Μπέργουελ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χίλτον της Δυτικής Βιρτζίνιας. Είναι η κόρη της Κλειούς (το γένος Μαρούδα) Μάθιους, που ήταν πρώην δήμαρχος του Χίλτον και του ο Δρ. Γουίλιαμ Πέτερ Μάθιους, που είναι συνταξιούχος οφθαλμίατρος.
alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση