GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατέσχεσαν πάλι ρουκέτες στο Βροντάδο

Σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο της περιοχής, οι αστυνομικοί εντόπισαν 133 ρουκέτες έτοιμες για εκτόξευση, μαζί με ένδεκα ξύλινα ρουκ...


Σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο της περιοχής, οι αστυνομικοί εντόπισαν 133 ρουκέτες έτοιμες για εκτόξευση, μαζί με ένδεκα ξύλινα ρουκετόξυλα, 15 καλούπια αυτοσχέδιων ρουκετών και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο σφυρί, τα οποία κατασχέθηκαν στο πλαίσιο της προανάκρισης για παράνομη κατοχή, κατασκευή και χρήση βεγγαλικών που διενεργεί η Υποδιεύθυνση.
Οι κατασκευαστές, όμως, παραμένουν άγνωστοι.
*** Πανηγύρισε με κροτίδες την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλου Ελλάδας ένας 58χρονος προσωρινά υπεύθυνος σε καφετέρια σε ορεινό Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Τρικκαίων, με αποτέλεσμα να βρεθεί στον… εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων!
Μάλιστα, επειδή στην καφετέρια όπου εργάζεται, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν άλλες 2.171 κροτίδες και δυναμιτάκια, αναζητείται για να συλληφθεί και η 49χρονη ιδιοκτήτρια!
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση