GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφθασε η ώρα να πάρει την άγουσα προς το σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας

Γράφει ο Μαγια. Αντί να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός, παραιτήθηκε το (ακρο)δεξί χέρι του, όταν, όπως τουλάχιστον διατείνεται το ...



Γράφει ο Μαγια.

Αντί να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός, παραιτήθηκε το (ακρο)δεξί χέρι του, όταν, όπως τουλάχιστον διατείνεται το Μαξίμου, τα πάντα γίνονται «με εντολή Σαμαρά»! Και, φυσικά, προκαλεί θυμηδία η αμήχανη και αφελής υπερασπιστική τακτική της κυβέρνησης, περί «άγνοιας του Σαμαρά και προσωπικής ατζέντας του Μπαλτάκου».

Οι αποκαλύψεις του Κασιδιάρη, παραπέμπουν στις μαύρες σελίδες της μεταπολεμικής περιόδου, όταν το κράτος σε αγαστή συνεργασία με το ακροδεξιό παρακράτος βίαζαν τη Δημοκρατία και καταπίεζαν τον λαό. Ταυτόχρονα, συνιστούν συντριπτικό πλήγμα στο προφίλ, του εγγυητή της πολιτικής σταθερότητας και του ευρωπαϊκού μέλλοντος της χώρας, που επιδιώκει να φιλοτεχνήσει ο Σαμαράς.

Συμπίπτουν δε, χρονικά, με το «όχι» του ΓΑΠ, που πυροδότησε διαλυτικές καταστάσεις στο ΠαΣοΚ.
Εύλογο το ερώτημα: Γιατί τώρα; Πού στοχεύουν;

Φαίνεται, πως ο κύβος ερρίφθη. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, δεν μπορεί να σταθεί άλλο πάνω στα κοινωνικά αποκαίδια. Εχει εξαντλήσει τις αντοχές της, αδυνατώντας να συνεχίσει την βάρβαρη αποστολή των εντολέων της και έφθασε η ώρα να πάρει την άγουσα προς το σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.

Βρισκόμαστε στην αφετηρία συγκλονιστικών πολιτικών εξελίξεων. Οι πρόωρες βουλευτικές κάλπες αποτελούν πλέον μονόδρομο. Τη μεγάλη ευκαιρία, ώστε να βγει ο λαός από την ηττοπάθεια και την κατάθλιψη και να στείλει δια παντός τους καταστροφείς εκεί όπου πραγματικά ανήκουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση