GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Κασιδιάρη...

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε σχετικά με την εγκύκλιο της εισαγγελέως Κουτζαμάνη: «Οι απειλές της Κο...


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε σχετικά με την εγκύκλιο της εισαγγελέως Κουτζαμάνη:
«Οι απειλές της Κουτζαμάνη ότι θα συλλάβει όποιον βουλευτή αποκαλύψει την αλήθεια, επιβεβαιώνουν 100% τον Μπαλτάκο. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι ενεργούμενο της χούντας Σαμαρά.
Η Χρυσή Αυγή ξεκίνησε έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα και εν εν ονόματι του ελληνικού λαού θα τον πάει μέχρι το τέλος, μέχρι να πάνε στην φυλακή όσοι καταλύουν το Σύνταγμα των Ελλήνων».
Πηγή: www.real.gr

2 σχόλια

  1. Η κάλυψη εγκληματιών δεν αποτελεί και αυτό αδίκημα? Αφού έχει τέτοιο υλικό γιατί δεν το παρουσιάζει αλλά απλά εκβιάζει και βάνει και το λαό στο στόμα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12/05/2010 ο προεδροs του λ.α.ο.s. καρατζαφερηs με την ομιλια του στην βουλη ζητουσε την ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS!!!!!!!!!!10/02/2014 καρατζαφερηs κοινωνικα δικτυα τι εννοειs????????? ο δημ.εννοω ολα αυτα εκει περα μεσα ασκειται η πολιτικη ολεs αυτεs!!!!!!o καρατζαφερηs ερντογαν ζητω ζητω ο ερντογαν ζητω ο ερντογαν!!!!!ο δημ. ααααααααα που τα εκλεισε λετε????????????ο καρατζαφερηs αυτο ειναι αυτο πεs μου να καταλαβω τι ειναι αυτη η ασυδοσια που ο καθεναs οτι γουσταρει γραφει γραφει!!!!!!!!!λοιπον δεν ειναι προκειτε περι''αγυρτειαs περι αλητειαs''και μπραβο στον ερντογαν!!!!!!!!!!!!!ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΑΣΩΝΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση