GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Κίεβο έστειλε ειδικές δυνάμεις στο Σλαβιάνσκ της Ουκρανία

Ο εκτελών καθήκοντα του Υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας Αρσέν Αβάκοφ δήλωσε ότι στην πόλη Σλαβιάνσκ της περιοχής του Ντονέτσκ...



Ο εκτελών καθήκοντα του Υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας Αρσέν Αβάκοφ δήλωσε ότι στην πόλη Σλαβιάνσκ της περιοχής του Ντονέτσκ στάλθηκαν οι ειδικές δυνάμεις, όπου άγνωστα πρόσωπα κατέλαβαν το κτίριο του αστυνομικού τμήματος.
"Στη Σλαβιάνσκ εστάλησαν οι ειδικές δυνάμεις ", έγραψε ο Αβάκοφ στην ιστοσελίδα του στο Facebook.
"Στη Σλαβιάνσκ οι ένοπλοι άνθρωποι με στολές παραλλαγής κατέλαβαν το αστυνομικό τμήμα. Εδώ θα αντιδράσουμε σκληρά <…>", έγραψε.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ITAR-TASS, οι δυνάμεις της τάξεως προσπαθούν να καταλάβουν ποιοι είναι οι άνθρωποι αυτοί, τι ζητούν, αν έχουν όπλα.
Εντωμεταξύ, η εισαγγελία της περιοχής του Ντονέτσκ επιβεβαίωσε την προσπάθεια κατάληψης τη νύχτα της 12ης Απριλίου του κτιρίου της υπηρεσίας από μια ομάδα αγνώστων. Όπως αναφέρουν στο γραφείο Τύπου της εισαγγελίας, "μια ομάδα από μασκοφορεμένους άγνωστους νεαρούς με ρόπαλα εισέβαλε στο κτίριο της εισαγγελίας ".

"Περίπου 40 άτομα άρχισαν να οχυρώνουν τις εισόδους στο κτίριο με έπιπλα ", λέγεται στην ανακοίνωση. Ως αποτέλεσμα των συνομιλιών οι κακοποιοί εγκατέληψαν το κτίριο της διοίκησης, επιβεβαίωσαν στην εισαγγελία της περιοχής.
Στο Ντονέτσκ μερικές χιλιάδες άτομα συνεχίζουν σχεδόν μία εβδομάδα να έχουν υπό έλεγχο το κτίριο της περιφερειακής διοίκησης. Δήλωσαν για τη δημιουργία της ανεξάρτητης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ και κάλεσαν τη Ρωσία να τους βοηθήσει, εάν οι αρχές του Κιέβου θα προσφύγουν στη βία.
briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση