GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρίσμα Μαρινάκη σε Μώραλη

Με την απόλυτη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο σημερινός πρόεδρος της Σουπερλίγκας Γιάννης Μώραλης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Πειρα...


Με την απόλυτη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο σημερινός πρόεδρος της Σουπερλίγκας Γιάννης Μώραλης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.
Μπορεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης να μην είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές (παρά τις προτάσεις που δέχθηκε τόσο από την εκκλησία, όσο και από τους εμπορικούς συλλόγους του δήμου και μολονότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να το αποφασίσει), εντούτοις οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα έχουν ερυθρόλευκο χρώμα.
Ο κ.  Μώραλης είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο τη βούληση του να αποχωρήσει από την κεφαλή της διοργανώτριας του πρωταθλήματος και πλέον θα διεκδικήσει την εκλογή του στον δήμο Πειραιά, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ασφαλώς να καθορίζει τις εξελίξεις.
ΠΗΓΗ: Pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση