GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Περιφέρεια Δυτική Ελλάδας συμμετέχει στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ

Θέλοντας να στείλει σε όλους τους συμπολίτες μας ένα μήνυμα αγάπης, αυτές τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλά...



Θέλοντας να στείλει σε όλους τους συμπολίτες μας ένα μήνυμα αγάπης, αυτές τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει για μία ακόμη φορά στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που διοργανώνεται αύριο στην Πάτρα με τίτλο: «Η Πάτρα βάζει τρίποντα ανθρωπιάς».

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για αύριο Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρα 7.30 το απόγευμα στο γήπεδο της Αγ. Αλεξιώτισσας και σε αυτόν θα συμμετέχουν και αιρετοί της Περιφέρειας,.

Σκοπός είναι η συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα προσφερθούν σε συμπολίτες μας μέσω της Τράπεζας Τροφίμων και των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης και του Δήμου Πατρέων.

Τις δύο ομάδες που θα αγωνιστούν στον αυριανό αγώνα αποτελούν Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και αθλητές από φορείς, όπως Εμπορικός, Ιατρικός και Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών, Επιμελητήριο Αχαΐας, ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, Πανεπιστήμιο Πατρών και Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου.

Από πλευράς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας τον συντονισμό έχει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση