GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όνειρό μας το Champions League»

Η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League είναι το όνειρο όλων στον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πάμπλο ...

Η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League είναι το όνειρο όλων στον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός επιθετικός υποστήριξε πως οι Αρκάδες θέλουν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 26χρονος άσος στον «Αρκαδία 93.8»

Για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη και εκείνο του καλύτερου γκολ στην 31η αγωνιστική:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη νίκη, για την εμφάνιση αλλά και για το βραβείο. Λυπάμαι που έχασα τα παιχνίδια στο Κύπελλο, αλλά χαίρομαι που έπαιξα στο πρωτάθλημα και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη».

Για ποιο από τα δύο βραβεία θεωρεί σημαντικό:

«Είναι δύο σημαντικά βραβεία, γιατί και το γκολ το θυμούνται. Αν πρέπει να διαλέξω, θα διαλέξω το βραβείο κόντρα στον Ολυμπιακό, γιατί ήταν συλλογική προσπάθεια».

Για το γεγονός πως ο κόσμος θεωρεί πως είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας:

«Τους ευχαριστώ αν σκέφτονται έτσι, είναι κάτι που με κάνει να νιώθω δυνατά και να βοηθάω την ομάδα».

Για τους στόχους των Αρκάδων μέχρι το τέλος:

«Μακάρι στα πλέι οφ να βάλω όσα γκολ δεν έχω βάλει μέχρι σήμερα. Αυτό που σκέφτομαι και εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά, είναι να βγούμε στο Champions League. Αυτό είναι το όνειρο».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση