GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε φωτογραφίες από το νέο compact crossover της Mercedes

Η Mercedes ετοιμάζει την αντεπίθεσή της στα crossover πόλης μιας και αυτή είναι η νέα τάση, όμως το κάνει με το δικό της τρόπο....



Η Mercedes ετοιμάζει την αντεπίθεσή της στα crossover πόλης μιας και αυτή είναι η νέα τάση, όμως το κάνει με το δικό της τρόπο.

Ειδικότερα, η γερμανική εταιρεία πρόκειται να κατασκευάσει ένα νέο compact SUV, το οποίο θα έχει περισσότερες δυνατότητες off-road από τους αντιπάλους του, έχοντας ως πρότυπο τη G-Class.

Επιπλέον, από τις αποκλειστικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες, διακρίνουμε το νέο γερμανικό crossover -που φέρει προς το παρόν την κωδική ονομασία City G- να ενσωματώνει σχεδιαστικές επιρροές από την G-Class, αλλά και από την επόμενη γενιά της GLK, συνδυάζοντας το επιθετικό στιλ του παραδοσιακού τζιπ με το σύγχρονο μοτίβο.

Επιπλέον, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα μοντέλο που θα έχει μήκος κοντά στα 4,1 μ., ενώ αναμένεται να λανσαριστεί το 2016, για να τοποθετηθεί κάτω από τη νέα GLA στην γκάμα της εταιρείας και να ανταγωνιστεί το επερχόμενο VW Taigun.

Όσον αφορά την πλατφόρμα του εν λόγω crossover, οι πηγές αναφέρουν ότι θα χρησιμοποιηθεί ένα πάτωμα που κατασκευάζεται από κοινού με τις Renault-Nissan για προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Τέλος, στην γκάμα κινητήρων προβλέπεται να δούμε νέους 3κύλινδρους -προϊόντα συνεργασίας με τη Renault- και 4κύλινδρους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση