GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eλληνικά Πετρέλαια: Επιβραβεύει φοιτητές και στηρίζει τη νέα γενιά

Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύει έμπρακτα πως βρίσκεται κοντά στη νέα γενιά, επιβραβεύοντας τους...


Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύει έμπρακτα πως βρίσκεται κοντά στη νέα γενιά, επιβραβεύοντας τους άξιους νέους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με βραβεία συνοδευόμενα από χρηματικό έπαθλο.
Η πρωτοβουλία αυτή των ΕΛ.ΠΕ. έχει εξελιχθεί σε θεσμό για τη νέα γενιά και αποτελεί σημείο αναφοράς για τις προσπάθειες των νέων του Θριασίου και της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ν. Πέραμος, Μέγαρα, Διαβατά, Μαγνησία, Καλοχώρι, Κορδελιό, Εύοσμος). Για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά (2013-2014), βραβεύθηκαν 300 νεοεισαχθέντες φοιτητές σε όλα τα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της Ελλάδας.
Η τελετή βράβευσης για τους φοιτητές του Θριασίου πραγματοποιήθηκε την Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014 στο κατάμεστο αμφιθέατρο των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου. Φέτος, η εκδήλωση είχε ειδικό ενδιαφέρον καθώς μια ομάδα καλλιτεχνών σχεδίαζε στο αμφιθέατρο graffiti κατά την έναρξη της τελετής και παρότρυνε τους νέους να συμμετάσχουν δίνοντας τη δικιά τους «πινελιά» στο έργο. Για τους φοιτητές της Δυτικής Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Και στις δύο εκδηλώσεις απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος Δ.Σ. των ΕΛ.ΠΕ., κ. Γ. Παπαθανασίου, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν τις τελετές βράβευσης οι Δήμαρχοι των Όμορων Δήμων, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και της εκπαιδευτικής κοινότητας, στελέχη του Ομίλου, καθώς και οι γονείς και συγγενείς των βραβευθέντων.
Οι δράσεις των ΕΛ.ΠΕ. για τους άξιους νέους εντάσσονται στο ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, στο πλαίσιο του οποίου περιλαμβάνονται επίσης υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, απασχόληση διακεκριμένων φοιτητών και σειρές σεμιναρίων για απόκτηση δεξιοτήτων σε συνεργασία με αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς φορείς.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση