GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Euroleague: Προσπάθεια Νο2 για τον ΠΑΟ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:15) ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Παναθηναϊκός για να σπάσει την έδρα της ΤΣΣΚΑ α...


ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:15) ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Παναθηναϊκός για να σπάσει την έδρα της ΤΣΣΚΑ από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Ηττήθηκε στην παράταση 74-77 ενώ η κανονική διάρκεια είχε τελειώσει 72-72. Η έναρξη δεν ήταν καλή για τον πρωταθλητής Ελλάδας και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά (17-8 στο 8’). Στο 15’ η ΤΣΣΚΑ πήρε τη μεγαλύτερη διαφορά του αγώνα με το 31-18 υπέρ της.
Ο Παναθηναϊκός μείωσε με το τέλος του ημιχρόνου (40-33) και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πολύ καλύτερος στο παρκέ. Αφού πλησίασε πολύ κοντά, διατήρησε την διαφορά σε επίπεδα 1-3 πόντων για πάρα πολύ ώρα και πέρασε μπροστά τρία λεπτά πριν το τέλος με 62-67. Στα τελευταία λεπτά μίλησε ο Γουίμς για την ΤΣΣΚΑ που με 8 σερί πόντους κράτησε την ομάδα του ενώ μοιραίος για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Γκιστ με 2/4 βολές.
Το ματς πήγε στην παράταση και εκεί η άμυνα της ΤΣΣΚΑ δεν άφησε περιθώρια. Ο Παναθηναϊκός έκανε το 72-74 με τον Ράιτ αλλά στα επόμενα 4+ λεπτά δεν ξανασκόραρε οπότε το 77-74 ήρθε φυσιολογικά. Για τον Παναθηναϊκό Μασιούλις και Λάσμε είχαν 14 πόντους έκαστος ενώ για την ΤΣΣΚΑ ο Γουίμς είχε 21.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση