GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Facebook τα "σκάει" σε Ρωσία και Βραζιλία για να την... χακάρουν!

Η Ρωσία και η Βραζιλία χακάρουν το Facebook και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης τους πληρώνει...




Η Ρωσία και η Βραζιλία χακάρουν το Facebook και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης τους πληρώνει για να το κάνουν.

Μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό αλλά η Facebook πλήρωσε πέρυσι 1,5 εκατ. δολάρια για ειδικές έρευνες παγκοσμίως σε ότι αφορά στην ασφάλεια του διαδικτύου.

Ερευνητές από τις δύο προαναφερθείσες χώρες τις παρέδωσαν λίστα με μια σειρά επικίνδυνων ιών. Συγκεκριμένα οι Ρώσοι ανέφεραν 38 bugs παίρνοντας ως αμοιβή από το Facebook $3.961 κατά μέσο όρο για το κάθενα (!), συνολικά δηλαδή έλαβαν 150.518 δολάρια.

Αντίστοιχα Βραζιλιάνοι ερευνητές ανακάλυψαν 53 επικίνδυνους ιούς, αξίας... 200.976 δολαρίων.

Τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην αντιμετώπιση σφαλμάτων και ιών όμως προσέφεραν οι Ινδοί, ανακαλύπτοντας 136 προβλήματα, με τους Αμερικανούς να βρίσκουν 92 bugs.

Τέτοια προγράμματα "κυνηγών ιών" είναι ευρέως διαδεδομένα σε τεχνολογικές εταιρείες όπως οι Google, Mozilla και Hewlett-Packard.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση