GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το FBI θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της διαφθοράς στην Αλβανία

Η συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της αλβανικής δικαιοσύνης, καθώς και η παρουσία του FB...



Η συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της αλβανικής δικαιοσύνης, καθώς και η παρουσία του FBI για κατάρτιση των Αλβανών στην καταπολέμηση της διαφθοράς είναι θετική, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νασίπ Νάτσο- Nasip Naço, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον αναπληρωτή Εισαγγελέα- αμερικανό στρατηγό James M.Cole, σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Δικαιοσύνης της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο επικεφαλής της αλβανικής Δικαιοσύνης, ζήτησε την υποστήριξη των ΗΠΑ, για τη συνέχιση των προγραμμάτων ενίσχυσης στον τομέα της δικαιοσύνης μέσω των OPDAT, ICITAP, USAID.

«Ζητούμε την παρουσία του FBI για την κατάρτιση και την διεξαγωγή κοινών επιχειρησιακών δραστηριοτήτων.

Αυτό θα μας βοηθήσει στους στόχους μας. Είμαστε αποφασισμένοι να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα και με κάθε μέσο», τόνισε ο Νάτσο.

Από την πλευρά του ο Cole χαιρέτισε τις νομικές μεταρρυθμίσεις σε θέματα διαφθοράς οι οποίες αναλήφθηκαν από την κυβέρνηση και έδωσε την υποστήριξή του όσον αφορά τη συνέπεια των αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα και στο Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση