GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαράδεκτος αποκλεισμός της ΓΣΕΒΕΕ από τις συναντήσεις με την Μέρκελ

Σε απαράδεκτο αποκλεισμό της ΓΣΕΒΕΕ - η οποία εκπροσωπεί 600.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις - από το forum των θεσμικών εκπροσώπ...



Σε απαράδεκτο αποκλεισμό της ΓΣΕΒΕΕ - η οποία εκπροσωπεί 600.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις - από το forum των θεσμικών εκπροσώπων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων... και επιχειρηματιών προχώρησε η κυβέρνηση. Συγκεκριμένα στο forum το οποίο έγινε την Παρασκευή το απόγευμα με τη συμμετοχή της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Γερμανού Υφυπουργού Εργασίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ και θέμα «Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε συνθήκες κρίσης οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις» η ΓΣΕΒΕΕ δεν προσεκλήθη.
Προφανώς οι κυβερνητικοί διοργανωτές ενοχλημένοι από τις παρεμβάσεις της ΓΣΕΒΕΕ δεν ήθελαν να δοθεί η πραγματική εικόνα των επιπτώσεων που έχει η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική – με τις ευλογίες της κας Μέρκελ - της ασφυκτικής λιτότητας η οποία έχει οδηγήσει σε κλείσιμο 250.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 1 στις 2 στο πρόθυρα της εξαφάνισης. Και φυσικά οι κυβερνητικοί διοργανωτές δεν ήθελαν να ακουστούν στο forum οι αναπτυξιακές προτάσεις που έχει καταθέσει η ΓΣΕΒΕΕ τεκμηριωμένες μάλιστα με μελέτες του Ινστιτούτου των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων(ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ).

1 σχόλιο

  1. ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΟΟΥ ΣΑΜΑΡΑ - ΜΕΡΚΕΛ ( ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ), ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Ε9 ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΟΟΥ, ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ "ΠΕΤΥΧΑΝ" . ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ; 5% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ; ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

    ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ, ΑΝ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΤΟΜΟ.

    ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΝΗ, ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΛΑΦΑΤΗ, ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΣΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ. ΜΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΠΗ, ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙΣ, ΜΗ ΡΙΞΕΙΣ ΛΕΥΚΟ Ή ΑΚΥΡΟ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.

    ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 400 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΔ, ΕΛΙΑ,ΠΟΤΑΜΙ,ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΛΑΟΣ. ΨΗΦΙΣΕ ΜΙΚΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ή ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ. ΚΑΝΤΟΥΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΧΙΤ ΠΟΛΛ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση