GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «ΚΟΥΚΟΥ» Georges Feydeau στη Μηχανιώνα

H Θεατρική Ομάδα Μηχανιώνας του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκοιύ παρουσιάζει την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 στις 8 το βράδυ στην...



H Θεατρική Ομάδα Μηχανιώνας του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκοιύ παρουσιάζει την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 στις 8 το βράδυ στην  αίθουσα Θεάτρου του 1ου Γυμνασίου Μηχανιώνας το έργο του Georges Feydeau «ΚΟΥΚΟΥ» σε μετάφραση Μάριου Πλωρίτη.

Παίζουν: Δέσποινα Καραγιάννη, Γιώργος Βαβούρας, Σταύρος Καλόστος, Μέλλω Νταβράνη, Χρήστος Δελτσίδης, Βιργινία Καλλιοντζή, Ειρήνη Αδαμάκου, Χρήστος Καπράλος, Ευαγγελία Μανιάτη, Φώτης Καψάλας, Νίκη Σακκά, Παναγιώτα Παπαφλωράτου, Βασιλική Παπασπύρου.
Σκηνοθεσία: Τζένη Ζαπτιέ . Παναγιώτης Τροκάνας, Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ και Υποψ. Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Απ.Τζιτζικώστα (http://trokanas.blogspot.gr/)
Είσοδος ελεύθερη

Η παράσταση θα επαναληφθεί το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 στις 8 το βράδυ στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και πάλι με ελεύθερη είσοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση