GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H απάντηση-γρίφος του Μεϊμαράκη για τη Χρυσή Αυγή...

Απαντητική επιστολή στις Ανακρίτριες του Εφετείου Αθηνών Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα και Μαρία Δημητροπούλου – Ανδρεάδου απέστειλε ο Πρόε...

Απαντητική επιστολή στις Ανακρίτριες του Εφετείου Αθηνών Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα και Μαρία Δημητροπούλου – Ανδρεάδου απέστειλε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Αφορμή για την επιστολή ήταντο αίτημα των ανακριτριών να επισπευστούν οι διαδικασίες για τις άρσεις ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
«Η Βουλή προχωρεί και ολοκληρώνει τη διαδικασία και για τους υπόλοιπους βουλευτές και θα σας γνωρίζω την έκβαση της διαδικασίας για έκαστη περίπτωση», απαντά ο Β. Μεϊμαράκης.

Η επιστολή Μεϊμαράκη έχει ως εξής:
«Σε συνέχεια της από 16.4.2014 επιστολής σας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η Βουλή των Ελλήνων και τα όργανα αυτής εξετάζουν το οικείο αίτημα χορηγήσεως ή μη αδείας για την άσκηση ποινικής δίωξης και την απαγγελία κατηγορίας κατά βουλευτών σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής και την αρμόζουσα αντικειμενικότητα, ευθύνη και κοινοβουλευτική δεοντολογία.
Όπως γνωρίζετε, το αίτημα αφορά σε μεγάλο αριθμό βουλευτών, η δε κοινοβουλευτική διαδικασία αποτελείται από πλείονα στάδια, στα οποία περιλαμβάνεται η ενημέρωση των εμπλεκόμενων βουλευτών, η γνωμοδοτική παρεμβολή κοινοβουλευτικής επιτροπής, η οποία σημειωτέον χρειάστηκε να προβεί σε ακρόαση βουλευτών εκτός του χώρου του Κοινοβουλίου, κλπ. Η εξέταση του ζητήματος ενώπιον της Ολομέλειας, για ένα έκαστο των βουλευτών, αποτελεί το τελευταίο στάδιο αυτής της διαδικασίας.
Ήδη η Ολομέλεια έχει αποφανθεί και χορήγησε την αιτηθείσα άδεια δίωξης κατά το άρθρο 62 του Συντάγματος για τους βουλευτές Μιχαήλ Αρβανίτη - Αβράμη, Ηλία Κασιδιάρη, Ελένη Ζαρούλια, Νικόλαο Κούζηλο και Δημήτριο Κουκούτση, κατά τη συνεδρίαση ΡΙΘ’/2.4.2014, γεγονός το οποίο και επισήμως σας γνωρίζω με την παρούσα. Στη συνέχεια μεσολάβησε, κατά πάγια πρακτική, με απόφαση της Ολομέλειας διακοπή των εργασιών του Σώματος για τις εορτές του Πάσχα -η οποία σημειωτέον αναστέλλει την προθεσμία αποφάνσεως της Βουλής-, ενώ είθισται να επέρχεται διακοπή εργασιών και την περίοδο πριν από τη διεξαγωγή ευρωεκλογών ή εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Αυτονόητο είναι ότι η Βουλή προχωρεί και ολοκληρώνει τη διαδικασία και για τους υπόλοιπους βουλευτές και θα σας γνωρίζω την έκβαση της διαδικασίας για έκαστη περίπτωση».

2 σχόλια

  1. Η Δεξιά, η πιο αντεθνική, η πιο προδοτική διαχρονικά παράταξη, η παράταξη των δοσίλογων της Κατοχής, των Ταγματαλητών («Ταγματ-αλήτες», τους έλεγε ο λαός μας τους ταγματασφαλίτες των δυνάμεων Κατοχής!), η παράταξη, που με τη Χούντα της ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!
    Αυτά τα δεξιά καθάρματα, τα πιόνια του Μεγάλου Κεφαλαίου και των Τραπεζιτών Τοκογλύφων, που μας έφεραν την καταστροφή, μας κουνούν τώρα και το δάχτυλο και μας κάνουν μαθήματα «πατριωτισμού»;;;;
    Σε ποιόν;; Στην αριστερά του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ;;;;

    ΟΥΣΤ, ΓΕΛΟΙΟΙ... Παρηγορηθείτε στις ανοιχτές αγκάλες της Μέρκελ και του Σόϊμπλε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε όλοι το νέο εκπληκτικό ντοκυμαντέρ "ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε." του Άρη Χατζηστεφάνου, ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση