GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τηλεοπτικές σειρές της HBO κάνουν πρεμιέρα στο hol video club

Το hol video club, που διαθέτει on demand τις γνωστότερες τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης, εμπλουτίζει τοπρόγραμμα το...


Το hol video club, που διαθέτει on demand τις γνωστότερες τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης, εμπλουτίζει τοπρόγραμμα του με τις πιο δημοφιλείς σειρές του τηλεοπτικού δικτύου HBO, προσφέροντας στους συνδρομητές της υπηρεσίας μοναδικό ψυχαγωγικό περιεχόμενο.
Όλες οι σειρές είναι διαθέσιμες on demand με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού και χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Ανάμεσά τους, οι συνδρομητές του hol video club θα μπορέσουν να απολαύσουν τις τηλεοπτικές σειρές:
Game of Thrones:
Προβάλλεται σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο ενώ σύμφωνα με το IMDB είναι η τρίτη καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών έχοντας αποσπάσει αμέτρητα βραβεία και διθυραμβικές κριτικές. Η ιστορία αρχίζει 298 χρόνια μετά την κατάκτηση της Ηπείρου του Westeros από τον Aegon τον Κατακτητή. Όταν ο βαρύς χειμώνας έρχεται, μία σειρά από γεγονότα ανατρέπει την πολιτική κατάσταση και πυροδοτεί τον Πόλεμο των Επτά Βασιλέων. Το κυνήγι της εξουσίας, οι προδοσίες, οι έρωτες, η μαγεία και η εκδίκηση παρασύρουν τους ήρωες στο πιο θανατηφόρο παιχνίδι: Το Παιχνίδι του Στέμματος.
The Sopranos:
Τον Ιούνιο του 2013, το Σωματείο Αμερικανών Σεναριογράφων με περισσότερα από 20.000 μέλη την ανακήρυξε ως την πιο καλογραμμένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών. Από τον Απρίλιο θα τη δείτε εντελώς δωρεάν στο hol video club. Βασισμένη σε κλασικές ταινίες μαφίας (ο Νονός, Goodfellas) διηγείται την ιστορία μίας οικογένειας στις Η.Π.Α. με κεντρικό ήρωα το ‘αφεντικό’ Τόνι Σοπράνο.
True Blood:
Καλωσήρθατε σε έναν διαφορετικό, μυστηριώδη κόσμο, όπου κυριαρχεί το βαθύ κόκκινο χρώμα… Έναν κόσμο όπου η συμβίωση ανθρώπων και βρικολάκων είναι πραγματικότητα..
Boardwalk Empire:
Ο βραβευμένος με Oscar Martin Scorsese στη θέση του executive producer, και ο βραβευμένος με Emmy Terence Winter στη θέση του σεναριογράφου, εξιστορούν τη ζωή στο Atlantic City την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Εμπνευσμένη από το ιστορικό βιβλίο ‘Boardwalk Empire: the Birth, High Times and Corruption of Atlantic City’ επικεντρώνεται στη ζωή και τη δράση ενός συμβόλου του υποκόσμου του Enoch ‘Nucky’ Thompson καθώς εμπλέκεται σε μία ανελέητη μάχη για εξουσία, κέρδη και γυναίκες. Η σειρά με τις εξαιρετικές ερμηνείες του ταλαντούχου cast και το καλογραμμένο σενάριο, έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς και έχει αποσπάσει δυο Χρυσές Σφαίρες και οκτώ βραβεία Emmy.
Rome:
Ο βετεράνος Τζον Μίλιους (Κόναν ο Βάρβαρος) εγγυάται την ιστορική ακρίβεια και τους καλογραμμένους διαλόγους. Η ψηφιακή και καθόλα πειστική αναπαράσταση της αρχαίας Ρώμης, τα πλούσια σκηνικά και οι ηθοποιοί που στηρίζουν τους χαρακτήρες είναι τα βασικά συστατικά μίας ατμοσφαιρικής σειράς που έχει βαθμολογηθεί με 9 από τους χρήστες του δημοφιλούς IMDB. Η Ρώμη αφηγείται την επική ιστορία στρατηγών, στρατιωτών, πλουσίων και σκλάβων με φόντο τα συγκλονιστικά ιστορικά γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο μιας Δημοκρατίας και τη γένεση μιας Αυτοκρατορίας. Η σειρά ξεκινά το 52 π.Χ. καθώς ο Γάιος Ιούλιος Καίσαρας ολοκληρώνει την κατάκτηση της Γαλατίας μετά από 9 χρόνια πολέμου και ετοιμάζεται να επιστρέψει με τον στρατό του στη Ρώμη.
Οι τηλεοπτικές σειρές της HBO έρχονται να προστεθούν σε ένα πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν μέσα από το hol video club σε συνεργασία με τα ABC Studios (Revenge, Scandal, Grey’s Anatomy, Criminal Minds, κα.), και τη WarnerTV (the Big Bang Theory, Closer, Fringe, κα.).
Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 3 μήνες δώρο. Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση