GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «σιδηρά κυρία» του Iron Mike – Η… σκληρή Τόνια είναι το άλλο μισό του Μιχάλη Ζαμπίδη [photo]

Λένε ότι πίσω από ένα σπουδαίο άνδρα κρύβεται πάντα μία εξίσου σπουδαία γυναίκα. Στην περίπτωση του Μιχάλη Ζαμπίδη και της μάνα...



Λένε ότι πίσω από ένα σπουδαίο άνδρα κρύβεται πάντα μία εξίσου σπουδαία γυναίκα. Στην περίπτωση του Μιχάλη Ζαμπίδη και της μάνατζέρ του, Τόνιας Φουσέκη, φαίνεται πως αυτό ισχύει 100%.
Η εντυπωσιακή ξανθιά με το υπέροχο χαμόγελο και τα γατίσια μάτια, όπως γράφουν τα «Παραπολιτικά», τα τελευταία 7 χρόνια έχει γίνει ο φύλακας άγγελος του «Iron Mike», ενώ οι φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί στη ζωή και ως ζευγάρι, δίνουν και παίρνουν.

Η Τόνια Φουσέκη ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και όταν αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της άρχισε να ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις, το χώρο της μόδας, αλλά και τα backstage.
Με τον Μιχάλη Ζαμπίδη γνωρίστηκαν πριν επτά χρόνια, όταν εκείνος αναζητούσε νέους συνεργάτες προκειμένου να προωθήσει την καριέρα του. Συνδετικός κρίκος ήταν ο Κώστας Σόμμερ, του οποίου η Τόνια είχε αναλάβει την επικοινωνία για αρκετό καιρό.
«Θεωρούσα αδιανόητο το να ασχοληθώ με το kick boxing, παρ' όλα αυτά όταν γνώρισα τον Μιχάλη άλλαξα γνώμη», αναφέρει συχνά-πυκνά σε παρέες της η πανέμορφη Τόνια. Από την πλευρά του ο Μιχάλης όταν τοποθετείται για την Τόνια «στάζει μέλι», «Η Τόνια είναι πάντα δίπλα μου», ενώ τονίζει αστειευόμενος: «Λυπάμαι αυτούς με τους οποίους διαπραγματεύεται. Είναι πολύ σκληρή!».
Πηγή: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση