GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργή μετά τις ρατσιστικές δηλώσεις του ιδιοκτήτη των LA Clippers

"Μπορείς να κοιμάσαι με μαύρους, μπορείς να τους φέρνεις στο σπίτι σου, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με αυτούς, αλλά το ε...



"Μπορείς να κοιμάσαι με μαύρους, μπορείς να τους φέρνεις στο σπίτι σου, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με αυτούς, αλλά το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις είναι να μην τους διαφημίζεις και να τους φέρνεις στα παιχνίδια μου".

Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο πρώτος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ, κατήγγειλε την Κυριακή τον ιδιοκτήτη των Λος Άντζελες Κλίπερς (Los Angeles Clippers) του NBA Ντόναλντ Στέρλινγκ, κάνοντας λόγο για δηλώσεις ενός "αδαούς" ανθρώπου, μετά τα ρατσιστικά σχόλιά του.

Ο ιστότοπος δημοσίευσε 10λεπτο ηχητικό υλικό αργά το βράδυ της Παρασκευής παρουσιάζοντάς το ως ηχογραφημένη συνομιλία μεταξύ του δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Στέρλινγκ και μιας 20χρονης φίλης του, φωτομοντέλου που ονομάζεται Β. Στιβιάνο. Ο Στέρλινγκ την επικρίνει γιατί αυτή δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της δίπλα στον Μάτζικ Τζόνσον, τον πρώην αστέρα των Λος Άντζελες Λέικερς.

"Όσο για το Instagram σου, δεν χρειάζεται να εμφανίζεσαι σε φωτογραφίες δίπλα σε μαύρους", δήλωσε στη νεαρή γυναίκα, η οποία αντέδρασε λέγοντάς του πως η καταγωγή της είναι μεξικανική και αφροαμερικανική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση