GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λίγο έλειψε να συγκρουστούν δύο αεροπλάνα στο αεροδρόμιο Newark του Νιου Τζέρσεϊ

Δύο αεροπλάνα στο αεροδρόμιο Newark του Νιου Τζέρσεϊ λίγο έλειψε να συγκρουστούν, όταν το ένα προσγειωνόταν και το άλλο ήταν στ...



Δύο αεροπλάνα στο αεροδρόμιο Newark του Νιου Τζέρσεϊ λίγο έλειψε να συγκρουστούν, όταν το ένα προσγειωνόταν και το άλλο ήταν στη διαδικασία απογείωσης.
Όπως αναφέρει το abcNEWS ένα express jet με τρία άτομα πλήρωμα και πενήντα επιβάτες απογειωνόταν με προορισμό τη Βόρειο Αμερική, όταν ένα αεροπλάνο 737 της United Airlines με έξι μέλη πλήρωμα και 155 επιβάτες προσγειωνόταν από το Σαν Φρανσίσκο.

Κανείς δεν είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει, όταν ξαφνικά ο υπεύθυνος στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου είδε ότι τα δύο αεροπλάνα πλησιάζουν πολύ.

Τελικά η απογείωση και η προσγείωση των αεροπλάνων έγινε κανονικά με τον πιλότο του jet να αναφέρει αργότερα σε επικοινωνία του με τον πύργο ελέγχου ότι όντως πλησίασε πάρα πολύ με το αεροσκάφος της United Airlines.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση