GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ντέρμπι «αιωνίων» στα κανάλια Novasports

O μεγάλος αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην αυλαία του Top-16 της Euroleague Basketball είναι στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομ...


O μεγάλος αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην αυλαία του Top-16 της Euroleague Basketball είναι στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD τον ελληνικό «εμφύλιο» στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του TOP-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ. Από το αποτέλεσμα του αγώνα στο ΣΕΦ θα κριθεί με ποιον αντίπαλο θα διασταυρώσουν οι «αιώνιοι» στην φάση των «8» της Euroleague Basketball. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας, στο σχόλιο ο προπονητής Φώτης Κατσικάρης, ενώ στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι οι Νικήτας Αυγουλής και Χρήστος Καούρης.
Τα κανάλια Novasports πιστά στην υπόσχεση τους «Όλα για την ομάδα σου» θα βάλουν τους συνδρομητές από νωρίς στο κλίμα του μεγάλου αγώνα, με το pre game show το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:00 σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, στην οποία θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Εκτός όμως από τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τα άλλα παιχνίδια που αναμένονται ιδιαίτερα συναρπαστικά. Η Λοκομοτίβ Κούμπαν θα υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου, ενώ στην Κωνσταντινούπολη, η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ θα αναμετρηθεί με την Αναντόλου Εφές, στον τουρκικό «εμφύλιο». Στο Κάουνας η Ζαλγκίρις θα κοντραριστεί με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Γαλατασαράι θα υποδεχθεί την Παρτίζαν. Στην Μάλαγα η Ουνικάχα θα αγωνιστεί απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και στο Τελ Αβιβ θα διεξαχθεί το ντέρμπι Μακάμπι Ελέκτρα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τέλος, στον ισπανικό «εμφύλιο» η Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθεί με την Λαμποράλ Κούτσα.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση