GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Oλο και πιο social o Τουρισμός». Συμπεράσματα από Διημερίδα στη Σύρο.

Με επιτυχία οργανώθηκε το διήμερο σεμινάριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση των social media στην τουριστική προβολ...

Με επιτυχία οργανώθηκε το διήμερο σεμινάριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση των social media στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου το διήμερο σεμινάριο που οργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «iDialogue» στο Επιμελητήριο της Σύρου, με θέμα «Σκέψου & Δράσε Social. Γίνε Πρεσβευτής του Τόπου σου!».
Επαγγελματίες από τη χώρο της επικοινωνίας και των social media είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν τα νέα δεδομένα για το τοπίο που διαμορφώνουν στο διαδίκτυο τα social media και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επωφελήσουν την τουριστική ανάπτυξη.
Θεματικές προσεγγίσεις έγιναν, μεταξύ άλλων, από τους Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη, Βαλεντίνα Τρικουνάκη, Παναγιώτη Μουζάκη και Ηλία Τσαλδάρη με τον οποίο έγινε live Data Analysis με την βοήθεια των εργαλείων της Google για θέματα αναζήτησης τουριστικών προορισμών.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα για την Online Marketing Στρατηγική για τις τουριστικές επιχειρήσεις, τα Google Adwords όπως επίσης και τα τελευταία και πιο ενημερωμένα στοιχεία και δεδομένα της Google που επιβεβαιώνουν την σημαντική συσχέτιση της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής μέσω των διαδικτυακών εργαλείων.
Εκτός από τις εισηγήσεις, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ο διάλογος που αναπτύχθηκε ανάμεσα στους ομιλητές και στους συμμετέχοντες, οι οποίοι κατά κύριο λόγο ήταν νεαροί εκπρόσωποι τουριστικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με το διαδίκτυο και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να δώσουν στην επιχείρηση τους ένα επιπλέον ανταγωνιστικό προβάδισμα.
i-dialogue.org

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση