GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O "μεγαστόχος" κάθε ασφαλιστικής εταιρίας

Οι μεγαστόχοι είναι ευθύνη των επικεφαλής των εταιριών για να προωθήσουν την πρόοδο και επιβίωση των εταιριών τους διατηρώντας ...



Οι μεγαστόχοι είναι ευθύνη των επικεφαλής των εταιριών για να προωθήσουν την πρόοδο και επιβίωση των εταιριών τους διατηρώντας παράλληλα τις θεμελιώδεις αξίες που υπηρετούν τον άνθρωπο.

Βασικό είναι ότι οι μεγαστόχοι ενισχύουν τις θεμελιώδεις ιδεολογίες της εταιρίας και κοινωνίας.

Μεγαστόχος για κάθε εταιρία είναι ένας στόχος πέραν από προϊόντα και ανθρώπους που συναρπάζει τους πάντες και είναι απλός, κατανοητός και συγκεκριμένος για τον κάθε εργαζόμενο.

Ο σαφής και ακαταμάχητος ΜΕΓΑΣΤΟΧΟΣ κάθε ασφαλιστικής εταιρίας είναι η είσπραξη ασφαλίστρου με καλή διαχείρισή του για να μπορεί να ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ τους κινδύνους των πελατών. Είσπραξη ασφαλίστρου και αποζημίωση για να νοιώθουν οι άνθρωποι ασφαλείς.
Αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Όλοι νοιώθουν περήφανοι που αποζημίωσαν μια μεγάλη ζημιά. Όλοι νοιώθουν καλά σε μια σίγουρη και πανίσχυρη εταιρία. Όλοι θέλουν να δουλέψουν γι’ αυτούς τους στόχους.

Οι Managers που οραματίζονται τέτοιες εταιρίες πετυχαίνουν… τα ακατόρθωτα! Η ιστορία των εταιριών είναι γεμάτη από άθλους και κατορθώματα ανθρώπων συγκεκριμένων εταιριών που έδωσαν τη ζωή τους για να κατακτήσουν μεγάλα σχέδια που ήταν απλά και κατανοητά, χωρίς να χρειάζεται κάποια εξήγηση ή ανάλυση.

Οι μεγαστόχοι δραστηριοποιούν ανθρώπους ακόμα και όταν είναι τολμηροί ή φαίνονται ακατόρθωτοι. Αυτό γίνεται όταν δεν είναι απλοί πρόσκαιροι στόχοι και όταν οι ηγέτες έχουν νέους μεγαστόχους μετά την επίτευξη κάποιου… Πολλοί ηγέτες είχαν μεγαστόχο την κατάκτηση της πρωτιάς σε μια αγορά και αμέσως έθεσαν νέο μεγαστόχο την κορυφή σε παγκόσμια αγορά. Την πρωτιά ενός προϊόντος και μετά την πρωτιά της εταιρίας…

Για την Ελληνική Ασφαλιστική αγορά υπάρχουν αρκετοί ΜΕΓΑΣΤΟΧΟΙ έτοιμοι να παρακινήσουν ανθρώπινο δυναμικό.

Ποια εταιρία είναι Πρώτη και πού; Ποια εταιρία έχει τους καλύτερους; Ποια Ελληνική είναι πρώτη κάπου εκτός Ελλάδος; Ποια Ελληνική μπορεί να συγκριθεί με ΟΛΕΣ τις ξένες; Ποια Ελληνική μπορεί να νικήσει τους Γολιάθ; Ποια είναι παράδειγμα ΣΗΜΕΡΑ και για το ΑΥΡΙΟ; Ποιο υποκατάστημα ασφαλιστικής εταιρίας στην Ελλάδα από τις πολυεθνικές είναι το καλύτερο παγκοσμίως;

Οι μεγαστόχοι είναι σίγουρο ότι μπορούν να νικήσουν και την… κρίση! Οι περισσότεροι δε θα το παραδεχθούν αλλά η ιστορία έχει πολλά παραδείγματα σε πολλές χώρες και σε χειρότερες εποχές.

Τολμήστε σήμερα και κάποιοι αύριο θα σας ευγνωμονούν!

nextdeal.gr

1 σχόλιο

  1. Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΉ ΒΟΛΉ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟ 2015
    Στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την βουλή την Κυριακή 30-3-2014 , περάστηκε η απαίτηση της τρόικας για αναλογιστικό έλεγχο όλων των συνταξιοδοτικών ταμείων από το 2000 έως σήμερα .
    Αυτό σημαίνει ότι από το 2015 θα ισχύσει η Εθνική σύνταξη των 360 ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση