GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τα Παιδιά του Πειραιά" στο PassPort

Ο Πειραιάς έχει φωνή και τα παιδιά του Πειραιά είναι αυτά που την εκφέρουν πάνω στα τέσσερα τέταρτα! Σε μία όμορφη ατμόσφαιρα, ...



Ο Πειραιάς έχει φωνή και τα παιδιά του Πειραιά είναι αυτά που την εκφέρουν πάνω στα τέσσερα τέταρτα! Σε μία όμορφη ατμόσφαιρα, την Κυριακή στις 6 Απριλίου, Πειραιώτες (αλλά και όσοι αισθάνονται Πειραιώτες) θα συναντηθούν στο PassPort για ένα μουσικό φεστιβάλ που ενώνει και προωθεί “Τα Παιδιά του Πειραιά”.

Πιο συγκεκριμένα στο event θα συμμετέχουν οι: Barcode Crew, Jastenar, Magna Moralia, Moris, Rotone, 2Τ - Tag Team, Tai Cho, Wolves, Xkape, Xtens. Ως guests στο φεστιβάλ εμφανίζονται οι: Τοtem, Ιδιότροπος και ο Mistah Rude ενώ την παρουσίαση την αναλαμβάνουν ο Tiny Jackal και ο Χρήστος Λάγνης Πανοηλίας.

Το μουσικό φεστιβάλ «Τα Παιδιά του Πειραιά» εντάσσονται σε μια σειρά συναυλιών της οποίας σκοπός είναι η ανάδειξης του δημοφιλέστερου hip hop συγκροτήματος απευθείας από το κοινό. Θα ακολουθήσουν τα αντίστοιχα φεστιβάλ, «Της Αθήνας τα Παιδιά», «Τα Παιδιά του Θερμαϊκού» και «Τα Παιδιά της Κρήτης». Από κάθε φεστιβάλ, με τη βοήθεια του κοινού, θα προκρίνονται 2 συγκροτήματα.

Τα 8 συγκροτήματα που θα προκύψουν από τα τέσσερα φεστιβάλ, θα διαγωνιστούν στο μεγάλο event «Τα παιδιά του 2014», το οποίο θα γίνει το Σεπτέμβριο στην Αθήνα. Οι 3 πρώτοι νικητές του μεγάλου τελικού θα κερδίσουν χρηματικό έπαθλο, επίσημη κυκλοφορία e-single, studio time, δωρεάν videoclip, φωτογράφιση, μουσικές παραγωγές, επαγγελματική εκπροσώπηση, ρούχα και άλλα.

Διαδικασία / Κανόνες:

1. Πριν από την έναρξη της συναυλίας γίνεται κλήρωση από την οποία προκύπτει η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα.

2. Κάθε συγκρότημα παρουσιάζει τη μουσική του πρόταση εντός 12 λεπτών. Ο χρόνος αυτός είναι αρκετός για 4 τραγούδια μιξαρισμένα, τα οποία είναι αρκετά για να δώσουν το μουσικό στίγμα του κάθε συμμετέχοντα.

3. Μετά το πέρας του 12λέπτου, το κοινό δια βοής στηρίζει το συγκρότημα της αρεσκείας του. Η ένταση της υποστήριξης καταγράφεται από decibel-ομετρο και αναγράφεται σε σχετικό πίνακα.

4. Εφόσον τραγουδήσουν όλοι οι συμμετέχοντες, τα δύο συγκροτήματα που σημείωσαν το υψηλότερο σκορ περνάν στον τελικό που θα γίνει το Σεπτέμβριο.

Με μια ματιά:

Μουσικό Festival "Τα Παιδιά του Πειραιά" | Κυριακή 6 Απριλίου | PassPort (Καραϊσκου 119, Πειραιάς) | Doors open: 19.00 | Live starts: 20.30 | Είσοδος: 5€ | Διοργάνωση: Action Εστί | www.ActionEsti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση