GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη για τον... εγκλεισμό γνωστού τραγουδιστή! [Photo]

Εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία τόσο στις πίστες όσο και στα τηλεοπτικά πλατό, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν αυτή την... άγνωστη πτ...



Εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία τόσο στις πίστες όσο και στα τηλεοπτικά πλατό, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν αυτή την... άγνωστη πτυχή της ζωής του διάσημου Έλληνα τραγουδιστή - παρουσιαστή!
Σχεδόν 9 χρόνια έχουν περάσει από τη συμμετοχή του πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή στο Fame Story, μέσα από το οποίο τού άνοιξαν οι πόρτες για το τραγούδι και στη συνέχεια για την τηλεόραση, όπου εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία.
Ωστόσο, η συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι, που γνώρισε τεράστια τηλεοπτική επιτυχία, μόνο εύκολη δεν ήταν. Και σήμερα, ο Λιανός μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παιγνίδι και τη βοήθεια ψυχολόγου που χρειάστηκαν!
«Όλοι είχαμε σπάσει και παραμέναμε μέσα και με τη βοήθεια ψυχολόγου. Πιστεύω επίσης ότι το πιο δύσκολο για ένα παιδί που βγαίνει από ριάλιτι, είναι ν' αποδείξει την αξία του, γιατί, κακά τα ψέματα, υπάρχουν πολλά στεγανά. Θεωρώ ότι τα παιδιά από το «Voice» θα αντιμετωπιστούν με καχυποψία, γιατί όλοι θεωρούν ότι πήραν ένα μπόνους, το οποίο για κάποιους δεν το άξιζαν ή έγινε λόγω της τηλεόρασης», αποκάλυψε στο περιοδικό Λοιπόν.

Και συνέχισε: «Ο εγκλεισμός ήταν πολύ περίεργο πράγμα και νομίζω ότι αργότερα θα φάω πολλά λεφτά σε ψυχολόγους γιατί το Fame Story ήταν το μακροβιότερο στην ιστορία των ριάλιτι. Κράτησε έξι μήνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση