GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ! Ελληνίδα τραγουδίστρια έπιασε τον σύντροφό της με άλλο άντρα! [Photo]

«Ηταν κλεισμένος στον εαυτό του, τον έπιανα να είναι με τις ώρες με το κινητό στο χέρι. Αρχισα να πιστεύω ότι είχε μπει μια άλλ...



«Ηταν κλεισμένος στον εαυτό του, τον έπιανα να είναι με τις ώρες με το κινητό στο χέρι. Αρχισα να πιστεύω ότι είχε μπει μια άλλη γυναίκα στη ζωή του», λέει η γνωστή τραγουδίστρια και αποκαλύπτει το σοκ που υπέστη!
Για αρκετά χρόνια εμφανιζόταν στις αθηναϊκές πίστες αλλά και σε εκείνες της περιφέρειας. Η σέξι εμφάνισή της την ώρα που τραγουδούσε αναστάτωνε τους θαμώνες γένους αρσενικού, ενώ οι αισθησιακές φωτογραφίσεις της σε γνωστά αντρικά περιοδικά ήταν κάτι παραπάνω από προκλητικές, αφού η εκρηκτική ξανθιά δεν δίσταζε να... ερωτοτροπεί με τον φακό.
Η Κόμισσα όμως αποφάσισε ξαφνικά να αφήσει πίσω της τα λαμπερά φώτα της πίστας.
«Ηταν μια συνειδητή απόφαση, γιατί είχα κουραστεί από τα απαιτητικά ωράρια, τις ίντριγκες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους που δίνουν και παίρνουν στα καμαρίνια των περισσότερων νυχτερινών κέντρων. Ηθελα να ξεφύγω από όλα αυτά, να ηρεμήσω. Τώρα πλέον νιώθω πιο δυνατή και έτοιμη να επιστρέψω» δηλώνει στην "Espresso" η εντυπωσιακή τραγουδίστρια.
Ομως και στην προσωπική της ζωή δεν πέρασε λίγα. Οι σχέσεις της θυελλώδεις, αλλά χωρίς happy end. «Στον έρωτα είμαι άτυχη. Τα δίνω όλα και στο τέλος νιώθω προδομένη. Οταν εμφανιζόμουν σε νυχτερινά κέντρα, οι περισσότεροι άντρες με πλησίαζαν εξαιτίας της δουλειάς που έκανα. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που δεν τους απασχολούσε η λάμψη που υπήρχε γύρω από τις πίστες και ήθελαν να είναι δίπλα μου για εμένα και μόνο εμένα» τονίζει η Κόμισσα και αποκαλύπτει πως η... κακοτυχία την ακολουθεί μέχρι και σήμερα.
«Είχα μια σοβαρή σχέση και είχα επενδύσει πολλά πάνω σ' αυτή. Πίστευα πως έχω βρει έναν άνθρωπο που ήταν αληθινός, ειλικρινής, αλλά όλα αποδείχτηκαν ένα κακό όνειρο. Το τελευταίο διάστημα έβλεπα πως η συμπεριφορά του είχε αλλάξει απέναντί μου. Ηταν κλεισμένος στον εαυτό του, τον έπιανα να είναι με τις ώρες με το κινητό στο χέρι. Αρχισα να πιστεύω ότι είχε μπει μια άλλη γυναίκα στη ζωή του. Αναγκάστηκα να καταφύγω σε ντετέκτιβ ζητώντας του να τον παρακολουθήσει. Ετσι και έγινε. Υστερα από δύο εβδομάδες παρακολουθήσεων, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον επαγγελματία, ο οποίος μου ζήτησε να βρεθούμε στο γραφείο του.
Οταν έφτασα μου παρέδωσε έναν φάκελο με φωτογραφίες και πήγα να τρελαθώ. Είδα τον σύντροφό μου μαζί με έναν άλλον άντρα μέσα σε ένα αυτοκίνητο, σε τρυφερές στιγμές. Ολα ήταν καρέ καρέ, με τον ντετέκτιβ να τους τσακώνει στα πράσα την ώρα που έμπαιναν χεράκι χεράκι σε ένα ξενοδοχείο. Μπορείτε να καταλάβετε το σοκ που έπαθα. Υστερα από αυτό, του έδωσα τα παπούτσια στο χέρι. Πλέον λέω καλύτερα να είμαι μόνη μου για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από όλες τις απόψεις!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση