GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άφηναν νηστικό πεντάχρονο αγοράκι και τα κόκαλα τρύπησαν το δέρμα του! [Photo]

Σοκ στο Χιούστον του Τέξας. Η μητριά ενός πεντάχρονου αγοριού το κρατούσε φυλακισμένο σε μία ντουλάπα και δεν το τάιζε με αποτέ...



Σοκ στο Χιούστον του Τέξας. Η μητριά ενός πεντάχρονου αγοριού το κρατούσε φυλακισμένο σε μία ντουλάπα και δεν το τάιζε με αποτέλεσμα τα κόκαλα του να τρυπήσουν το δέρμα του.

Η 33χρονη συνελήφθη τη Δευτέρα (1/4) και ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι ο μικρός δεν ζούσε μαζί της αλλά με τον πατέρα του στην Αλαμπάμα: «Δεν του το προκάλεσα εγώ όλο αυτό που βλέπετε, ο πατέρας του φταίει» είπε η μητριά. Επίσης ανέφερε ότι δεν είχε καταλάβει για την κατάσταση του πεντάχρονο καθώς είχε καιρό να τον δει χωρίς να φοράει μπλούζα.

Όλα άρχισαν όταν οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία επειδή ακούγονταν ουρλιαχτά από το σπίτι όπου έμενε ο μικρός. Μόλις οι αστυνομικοί έφθασαν, είδαν τον 16χρονο ετεροθαλή αδερφό του μικρού και έναν φίλο του να μαλώνουν. Τότε ο 16χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μέσα στην ντουλάπα είναι ο μικρός ετεροθαλής αδερφός του και μόλις οι άνδρες πήγαν για να ελέγξουν, δεν είδαν τίποτα επειδή το παιδάκι έλειπε.

Τότε οι αστυνομικοί έψαξαν για να βρουν την μητριά με το παιδί και τελικά την ανακάλυψαν σε ένα μοτέλ μαζί με τον σύζυγο της και το κακοποιημένο παιδί. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο δωμάτιο και είδαν την οικογένεια να τρώει πίτσα.

«Το αγόρι ήταν σε άσχημη κατάσταση και αιμορραγούσε από την πλάτη του» είπε ο αστυνομικός Μαρκ Χέρμαν ενώ συμπλήρωσε ότι το παιδί ήταν γυμνό και φορούσε μόνο μία πάνα. Ενδεικτικό της κατάστασης του του πεντάχρονου είναι τα κιλά του καθώς ζυγίζει 13 κιλά.

Το αγοράκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Χιούστον και οι Αρχές βρήκαν την βιολογική του μητέρα η οποία αγωνίζεται για να καταφέρει να πάρει την επιμέλεια από τον πατέρα του. Επίσης οι δύο γονείς-τέρατα απαγόρευαν στην βιολογική μητέρα να δει το παιδί της και έκαναν τα πάντα για να τους απομακρύνουν. Ενδεικτικό είναι ότι η τελευταία επαφή μάνας και παιδιού ήταν πριν από δύο χρόνια.

Η μητριά τελικά αποφυλακίστηκε πληρώνοντας εγγύηση 2.000 δολαρίων ενώ έχει πέντε παιδιά δικά της και από αυτά τα τέσσερα μένουν με συγγενείς και το πέμπτο είναι ο 16χρονος που είπε στους αστυνομικούς για τον άτυχο ετεροθαλή αδερφό του που κρατούνταν φυλακισμένος μέσα στην ντουλάπα. Ο πατέρας του παιδιού είναι ήδη προφυλακισμένος επειδή εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης για κλοπές που είχε διαπράξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση