GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Εκπαίδευση” Τούρκων στα Υποβρύχια & συνεργασία με S-70B Seahawk σε «Άσκηση»

Το Τουρκικό Γενικό επιτελείο αποδέσμευσε φωτογραφίες από την εκπαίδευση των Τούρκικων ελικοπτέρων κατά την διάρκεια της Ασκήσε...



Το Τουρκικό Γενικό επιτελείο αποδέσμευσε φωτογραφίες από την εκπαίδευση των Τούρκικων ελικοπτέρων κατά την διάρκεια της
Ασκήσεως στη Μαύρη Θάλασσα!
Αλλά οι φωτογραφίες μοιάζουν να είναι από επίδειξη και όχι βέβαια από άσκηση …Στην πρώτη φωτογραφία παρατηρούμε ότι ο Αξιωματικός είναι φιγουρίνι λες και πάει σε παρέλαση όπως ακριβώς και οι χειριστές στα Μόνιτορ και όχι να συμμετέχουν σε άσκηση!

Στις άλλες δύο φωτογραφίες στο ίδιο υποβρύχιο οι Τούρκοι βέβαια είναι σε εγρήγορση με ελαφρότερη στολή αλλά δεν επικρατεί η ένταση της Ασκήσεως ..Ο δε επικεφαλής Αξιωματικός φοράει την ίδια στολή αν και προσπαθεί να καλυφθεί.

Έχουμε ακόμη και συνεργασία σε μια μεταφορά από Ελικόπτερα στο Υ/Β τύπου 209 από ότι γνωρίζουμε οι Τούρκοι έχουν ένα μόνο αξιόπλοο αλλά και ηόλη η επιχείρηση εξελίσσεται δίπλα στην ακτή οπότε εύλογα αναρωτιόμαστε ποιος ο λόγος της μεταφοράς !
Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε οτι Πολιτικό Όχημα είναι σταματημένο και παρακολουθεί την άσκηση …Εν αντιθέσει με τον φωτογράφο αξιωματικό που βρίσκεται αρκετά μακριά μάλλον σε ξηρά!
Μάλλον τους έχουμε πάρει από φόβο κάποιοι από εμάς τους Τουρκαλάδες ,αφού σε κάποιους άλλους είναι γνωστό ότι δεν λένε και πολλά …Στη θάλασσα δε κυριαρχεί ο φόβος και ο τρόμος μεταξύ των Στρατεύσιμων , ενώ οι πάντες γνωρίζουν οτι οι Ειδικές Δυνάμεις της Τουρκίας αποφεύγουν το νερό “οπως ο διάβολος το θυμίαμα … Για τα Επιτελεία μας αυτό πρέπει να είναι βούτυρο στο ψωμί μας !
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση