GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τον Ερντογάν να βγάζει selfie φωτογραφία

Θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό της Τουρκίας έχει προκαλέσει η φωτογραφία που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο και πιο συγκεκ...


Θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό της Τουρκίας έχει προκαλέσει η φωτογραφία που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο twitter, το οποίο σας θυμίζω ότι αποτελει παρελθόν εδώ και αρκετό καιρό για την Τουρκία.
Ολα άρχισαν όταν ο Μαλαισιανός ομόλογος του Τούρκου Πρωθυπουργου, Νατζίμπ Ραζάκ επισκέφτηκε την Τουρκία και ζήτησε από τον κύριο Ερντογάν, να βγάλουν μια selfie φωτογραφία. Όταν επέστρεψε στη Μαλαισία αποφάσισε να ανεβάσει στο ...Twitter την φωτογραφία τους και μάλιστα έγραψε: «Η selfie φωτογραφία μου με τον πρωθυπουργό Erdoğan».

Χαρακτηριστικό είναι πάντως πως η φωτογραφία των δύο πρωθυπουργών αναδημοσιεύθηκε 10.550 φορές και προστέθηκε 7.502 φορές στα αγαπημένα.
Τέλος να σας πω ότι ο κ. Ραζάκ υπέγραψε μαζί με τον Τουρκο πρωθυπουργό την Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου η οποία θα ανεβάσει τον όγκο των εμπορικών συναλλαγών των δυο χωρών από τα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια στα 5 δισεκατομμύρια μέχρι το 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση