GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι η sexy Σουηδέζα δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από τον Τσίπρα…

«Πήγαινα πάντα κόντρα στο ρεύμα. Εγώ μπήκα στην ΚΝΕ το 1989, όταν, μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, όλοι έφευγαν...». Είναι απόσ...

«Πήγαινα πάντα κόντρα στο ρεύμα. Εγώ μπήκα στην ΚΝΕ το 1989, όταν, μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, όλοι έφευγαν...». Είναι απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην Σουηδέζα δημοσιογράφο Kajsa Ekis Ekman η οποια γράφει για την σουηδική εφημερίδα ETC.
Η ομολογουμένως sexy δημοσιογράφος συνάντησε τον κ. Τσίπρα στο γραφείο του στη Βουλή, ο οποίος -παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του- κατάφερε να διαθέσει λίγο από το χρόνο του για να συνομιλήσει με τη Σουηδέζα δημοσιογράφο.
Αυτό βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη αφού η Σουηδέζα δημοσιογράφος έχει «παρελθόν» στη χώρα μας. Τον Αύγουστο του 2011 είχε βρεθεί και πάλι στην Ελλάδα. Τότε εργαζόταν για την εφημερίδα Dagens Nyheter και είχε δημοσιεύσει μάλιστα και ένα άρθρο με τίτλο: «Το ευρω-κοστούμι δεν ταιριάζει σε όλους».
«Πώς θα νιώθατε εάν η εθνική σας κληρονομιά ξεπουλιόταν κυριολεκτικά για να πλουτίσουν ξένες τράπεζες; Πώς θα νιώθατε εάν στερούσαν από την καθημερινότητά σας το ψωμί και το γάλα για μεγάλο χρονικό διάστημα; Πώς θα αντιδρούσατε εάν ξεπληρώνατε από το μισθό σας δάνεια που δημιούργησαν άλλοι για εσάς και μάλιστα χωρίς κάποιο όφελος;… Οι Έλληνες νιώθουν αγανακτισμένοι. Και μπορούμε να καταλάβουμε όλοι το γιατί» σημείωνε στο άρθρο της εφημερίδας Dagens Nyheter.
Λίγο καιρό αργότερα-τον Οκτώβριο του 2011- η Σουηδέζα δημοσιογράφος μάλιστα είχε παραχωρήσει και μία συνέντευξη στο news247.gr στο οποίο έλεγε πως:«Οι Έλληνες είστε έτοιμοι για επανάσταση. Εκμεταλλευτείτε το».


Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη της έλεγε επίσης:
«Είστε όλοι μία γροθιά. Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει αυτό. Το πρόβλημα δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό. Μας αφορά όλους. Δεν επωφελείται κανείς, εάν από έναν εργαζόμενο κόψεις το μισθό του. Κανείς. Είναι καιρός να ξεσηκωθούμε… Ο ένας για τον άλλο.
Όταν γίναμε μέλη της Ε.Ε. αποκαλούσαμε ο ένας τον άλλο… φίλο. Τί μεσολάβησε και ξαφνικά γίναμε όλοι ‘γουρούνια’ (PIIGS);Γιατί έχουν όλοι πέσει πάνω από την Ελλάδα και προσπαθούν να την κατασπαράξουν;…
Είστε όλοι μια γροθιά. Δεν συνάντησα κανένα Έλληνα που να πιστεύει καταβάθος – έστω και με επιφύλαξη – ότι τα μέτρα κατά του δημοσιονομικού χρέους θα δώσουν ώθηση στην πάλαι ποτέ κοινωνική ευημερία και στην άνθιση της πρωτογενούς παραγωγής. Είστε όλοι πολιτικά συνειδητοποιημένοι. Στην Αθήνα δεν υπάρχει απολιτίκ νεολαία. Είστε όλοι έτοιμοι για επανάσταση αλλαγών και ριζικών ανατροπών. Ειλικρινά, δεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο. Πουθενά. Εκμεταλλευτείτε το.

Τρόικα και ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένοι στο παιχνίδι εις βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Οι Έλληνες όχι. ΚΚΕ, Συνασπισμός, Αγανακτισμένοι, Αναρχικοί και Τροτσκιστές αρνούνται να ενώσουν τις φωνές του ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που πλήττουν την μεσαία και κατώτερη κοινωνική τάξη.
Σίγουρα υπάρχουν διαφορετικά πολιτικά πιστεύω. Όμως, όταν ένας ασθενής είναι στην Εντατική με ελάχιστο χρόνο ζωής, δεν χωρούν τσακωμοί για το ποιός χειρούργος θα κάνει την επέμβαση και με ποιά μέθοδο… Και η Ελλάδα είναι στην Εντατική.
Από όποια χώρα πέρασε το ΔΝΤ άφησε συντρίμμια. Η Λετονία ακόμα και σήμερα διανύει περίοδο οικονομικής ύφεσης, ακόμα και μετά την έκτακτη “πυροσβεστική” παρέμβαση του μεγαλύτερου οικονομικού Οργανισμού στον κόσμο. Ακόμα και αν γνωρίζει κάποια μικρή ανάπτυξη σε ελάχιστους παραγωγικούς τομείς, τα έσοδα κατευθύνονται απευθείας σε ξένες εταιρίες.
Μην διστάσετε να κάνετε μία αναδρομή στο πρόβλημα της Αργεντινής. Η τελευταία έκλεισε την πόρτα στην οικονομική βοήθεια του ΔΝΤ το 2003 και αρνήθηκε να πληρώσει δάνεια. Το ΔΝΤ απάντησε: ‘Θα μείνετε μόνοι απέναντι στην παγκόσμια οικονομία που διαρκώς αναπτύσσεται’“.
Σήμερα, η αργεντίνικη οικονομία έχει αναπτυχθεί στο 8%, με μοναδικό όπλο την πρωτογενή παραγωγή και όχι την απώλεια μισθών και συντάξεων».
Μάλιστα η όμορφη Σουηδέζα δημοσιογράφος στη μία εβδομάδα που πέρασε τότε στη χώρα μας πρόλαβε να συγκρουστεί και με τα ΜΑΤ από τους άνδρες των οποίων αποκόμισε και μία κάκωση στον καρπό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση