GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γύρισε από τον πόλεμο κι έκανε μία υπέροχη έκπληξη στο γιο του! [video]

Πήγε στον πόλεμο κι άφησε πίσω με πόνο ψυχής την οικογένειά του. Ο καιρός πέρασε κι ο Τζόσεφ Μάρτελ, γύρισε από το Αφγανιστάν. ...



Πήγε στον πόλεμο κι άφησε πίσω με πόνο ψυχής την οικογένειά του. Ο καιρός πέρασε κι ο Τζόσεφ Μάρτελ, γύρισε από το Αφγανιστάν. Η σύζυγός του γνώριζε τη μέρα που θα αντάμωναν ξανά, αλλά... το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό από το γιο τους, θέλοντας να του κάνουν έκπληξη.
Ο μπαμπάς μόλις επέστρεψε στα πάτρια εδάφη του, αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή του σε αγώνα ράγκμπι, στον οποίο συμμετείχε ο μοναχογιός του. Έβαλε λοιπόν, στολή από την αντίπαλη ομάδα και κάθισε να παρακολουθήσει το παιχνίδι, μέχρι την ώρα που ο προπονητής ζήτησε να γίνει διάλειμμα, για να μιλήσει τους παίκτες της ομάδας. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό ήταν μία δικαιολογία για να σταματήσει ο αγώνας!
Ο πατέρας ντυμένος με την στολή, βγάζει το κράνος που φορούσε για να καλύψει το πρόσωπό του, και βλέπει το παιδί του να τον κοιτά σοκαρισμένο! Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ξεσπούν σε κλάματα.
Δείτε το βίντεο με την στιγμή της συνάντησή τους!

Πηγή: mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση