GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νόμιζε πως ο Ρίτσαρντ Γκιρ είναι άστεγος και του έδωσε να φάει [Video]

Απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο καλός ηθοποιός είναι αφού κατάφερε και ξεγάλασε τους πάντες στα γυρίσματα της νέας του ταινίας...



Απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο καλός ηθοποιός είναι αφού κατάφερε και ξεγάλασε τους πάντες στα γυρίσματα της νέας του ταινίας.
Ο λόγος για τον Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος υποδυόμενος τον άστεγος για τις ανάγκες του νέου του ρόλου, δέχθηκε τη φιλανθρωπία μιας Γαλλίδας τουρίστριας που θέλησε να του δώσει να φάει λίγη πίτσα.

Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός δέχθηκε με ένα απλό ευχαριστώ τα κομμάτια πίτσας που του προσέφερε η τουρίστρια.
Να σημειωθεί πως στην ταινία «Time Out of Mind» που γυρίζεται αυτόν τον καιρό στη Νέα Υόρκη, ο Γκιρ υποδύεται έναν μεσήλικα άστεγο που προσπαθεί να επανενωθεί με την κόρη του.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Γκιρ έψαχνε στα σκουπίδια ενώ οι κάμερες του συνεργείου τον τραβούσαν από απόσταση. Μάλιστα ήταν τόσο πειστικός που, σύμφωναμε τη New York Post, μία γυναίκα έσπευσε να του δώσει φαγητό.
Ο Γκιρ δεν βγήκε από το ρόλο, είπε «ευχαριστώ, να είσαι καλά» και πήρε το φαγητό, κρύα κομμάτια πίτσας. H γυναίκα δεν τον αναγνώρισε, ωστόσο η εφημερίδα την «εντόπισε», η οποία και αποδείχθηκε ότι ήταν μία Γαλλίδα τουρίστρια ενώ έντονη ήταν η έκπληξή της όταν είδε σε μια φωτογραφία της να δίνει φαγητό στον Ρίτσαρντ Γκιρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση