GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πορνοστάρ έκανε βουτιά στην πισίνα και… [video]

Παράτολμο άλμα για την 19χρονη Τζάνις Γκρίφιθ, η οποία κατέληξε και βρεγμένη και με σπασμένο πόδι. Μόνο έξυπνη δε μπορεί να χα...



Παράτολμο άλμα για την 19χρονη Τζάνις Γκρίφιθ, η οποία κατέληξε και βρεγμένη και με σπασμένο πόδι.
Μόνο έξυπνη δε μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση της 19χρονης πορνοστάρ να αφεθεί στα χέρια φίλου της, ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να την εκτοξεύσει από τη στέγη έπαυλης στο Χόλιγουντ στην πισίνα.

Η ολόγυμνη Τζάνις Γκρίφιθ κατέληξε με ένα σπασμένο πόδι όταν ο Νταν Μπιλτζέριαν, πλεϊμπόι και επαγγελματίας παίκτης πόκερ, για να διασκεδάσει σκαρφάλωσε μαζί της στη στέγη της βίλας, στη συνέχεια την πήρε στην αγκαλιά του και με ορμή την έριξε στην πισίνα του προαυλίου χώρου της πολυτελούς κατοικίας.
Η άτυχη νεαρή, όμως, λίγο πριν καταλήξει στα γαλάζια νερά, τραυματίστηκε σοβαρά στην άκρη της πισίνας, ενώ η κάμερα κατέγραφε το παράτολμο εγχείρημα.
Λίγη ώρα αργότερα και αφού στέγνωσε τα δάκρυά της από τον πόνο, φρόντισε να μοιραστεί με τους followers της το… συγκλονιστικό περιστατικό γράφοντας: «Έσπασα το πόδι μου σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση