GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαζωνάκης εξηγεί γιατί είπε «όχι» στο «The Voice»

Την πρόταση που του έγινε για να συμμετάσχει ως coach στο «The Voice» αποκάλυψε ο Γιώργος Μαζωνάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Εί...


Την πρόταση που του έγινε για να συμμετάσχει ως coach στο «The Voice» αποκάλυψε ο Γιώργος Μαζωνάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του.
«Είναι πετυχημένο και δοκιμασμένο concept, όπου κι αν παίχτηκε. Όταν μιλάμε όμως για talent shows, πρέπει να εξετάζουμε και την προοπτική που θα έχουν οι άνθρωποι που διαγωνίζονται. Αν δεν δούμε αυτή την προοπτική, τι απάντηση να δώσω; Προσωπικά δεν μπαίνω σε σκέψεις για το πώς είναι στημένο, γιατί δεν με ενδιαφέρει να κρίνω τηλεοπτικά δρώμενα», δήλωσε στο περιοδικό «People».
«Είχα, πράγματι, μια προσέγγιση για την επιτροπή του The Voice και η απάντησή μου ήταν αρνητική. Είμαι ένας ενεργός τραγουδιστής, μου αρέσει περισσότερο να τραγουδάω από το να κρίνω τους άλλους, είτε είναι μεγαλύτεροι είτε συνομήλικοι είτε μικρότεροι σε μια διαδικασία εκπαίδευσης. Προς το παρόν, δεν έχω τέτοια ανάγκη. Ούτε τα οικονομικά με απασχόλησαν», εξήγησε.
Και για να μην παρεξηγηθεί, συμπλήρωσε: «Η Δέσποινα και ο Αντώνης έκαναν πολύ καλά που το επέλεξαν. Δεν τους κατακρίνω. Εγώ, όμως, δεν θα το έκανα. Προσωπική επιλογή».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση