GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μαϊμούδες βγήκαν και πάλι παγανιά: Δειτε τη δημοσκόπηση της VPRC για την Αθήνα

Μπορεί όλη η βάση της ΝΔ στην Αθήνα να έχει πάει στον Κακλαμάνη, ο Άρης όμως σύμφωνα με την VPRC ξεπερνά τα ποσοστά της ίδιας της Νέ...


Μπορεί όλη η βάση της ΝΔ στην Αθήνα να έχει πάει στον Κακλαμάνη, ο Άρης όμως σύμφωνα με την VPRC ξεπερνά τα ποσοστά της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας μόνος του!
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρίας VPRC, που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά πλησιάζει τον Γιώργο Καμίνη, ο οποίος απολαμβάνει, κόντρα στην λογική, την πρώτη θέση.
Στην ίδια έρευνα, πτωτική είναι η πορεία του Ηλία Κασιδιάρη που συγκεντρώνει μονοψήφιο αριθμό στην πέμπτη θέση, ενώ ο Νικήτας Κακλαμάνης, παρά ότι έχει συσπειρώσει την πλειοψηφία του κεντροδεξιού χώρου και όχι μόνο, φέρεται να βρίσκεται στο 8%.
Δείτε τώρα ένα παράδοξο, για να αντιληφθείτε την προχειρότητα με την οποία λειτουργούν, λόγω πανικού, πλέον οι εταιρείες δημοσκοπήσεων: Στην Αθήνα σύμφωνα με την VPRC ο Άρης Σπηλιωτόπουλος συγκεντρώνει 17% την ιδια στιγμή που η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει στις Ευρωεκλογές, στην ίδια εκλογική περιφέρεια, 15,4%.
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δηλαδή «εμπνέει» ως προσωπικότητα και τον προτιμούν για Δήμαρχο τους, όχι μόνο το σύνολο των υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας (15,4%) αλλά και ένα επιπλέον 1,6% . Μπράβο Άρη, δεν σου το είχαμε, με τέτοιες επιδόσεις πρέπει εσύ να είσαι ο Αρχηγός της «Νέας Ελλάδας».
Όλα αυτά ενώ ο κόσμος το έχει βούκινο πως στο Β” γύρο της Αθήνας θα βρεθούν Κασιδιάρης & Κακλαμάνης, μια εξέλιξη που σε συνδυασμό με τα πραγματικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών θα φέρει κοσμογονικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα. Μείνετε συντονισμένοι, η νύχτα των μεγάλων μαιχαιριών πλησιάζει..
arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση